طرز تهیه دونات خونگی
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه دونات خونگی را آموزش دهیم :
مواد لازم :
آرد : نیم کیلو
شکر : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۲۰۰ گرم
ماست غلیظ : یک پیمانه سر خالی
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن : ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ ق چ
جوش شیرین : نصف ق چ
نمک : نصف ق چ
طرز تهیه :
توی ظرفی تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته , روغن و شکر رو باهاش مخلوط می کنیم و با دور تند هم می زنیم تا رنگش کرم بشه .
توی یه ظرف دیگه بیکینگ پودر ,نمک و جوش شیرین رو توی ماست ریخته و حل می کنیم و این مایه رو به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و کمی هم می زنیم ….
تو این مرحله آرد رو به آهستگی اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا مایه حالت خمیری پیدا کنه . خمیر به دست اومده نه زیاد شل و چسبان باشه و نه زیاد سفت و خشک .
روی خمیر را با سلفون پوشانده و حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر می کنیم تا خمیر استراحت کرده و حجمش دو برابر بشه .روی میز کار مقداری آرد پاشیده و خمیر رو با وردنه به قطر یک سانتی متر باز می کنیم و با یک قالب گرد و یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش می زنیم و. با یه قالب دایره ای کوچکتر هم وسطش رو قالب می زنیم و در میاریم ….
توی تابه ای نسبتا گود مقدار زیادی روغن ریخته و تا داغ شدن روغن صبر می کنیم .
دونات ها را توی روغن داغ ریخته و سرخشون می کنیم . وقتی که دونات ها پف کردن و رنگشون طلایی شد از تابه خارج کرده و داخل یک صافی قرار می دهیم تا روغن اضافیش گرفته شه …در آخر با پودر قند یا شکلات آب شده تزئین می کنیم …نوش جان
کارستان