طرز تهیه ماهی سوخاری به همراه قارچ سوخاری
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ماهی سوخاری + قارچ سوخاری را آموزش دهیم :
مواد لازم :
ماهی : یک عدد ( من ماهی قزل آلا استفاده کردم )
پیاز : ۱ عدد متوسط
آبلیمو :به مقدار لازم
آرد : ۳ ق غ
زردچوبه و ادویه کاری : هر کدام ۳ ق چ
نمک : به مقدار کم
قارچ : ۳-۲ عدد
طرز تهیه :
ماهی را شسته و تکه تکه می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم و و آب لیمو را به همراه پیاز خلالی شده به مدت ۲-۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم .
بعد در یک ظرف آرد و زرد چوبه و ادویه را کامل مخلوط می کنید و بعد از استراحت ماهی , پیاز ها را جدا کرده و ماهی را در مواد درست کرده می غلطانیم و در ماهیتابه نچسب روغن را داغ می کنیم و کمی نمک می پاشیم ( برای اینکه ماهی به ماهیتابه نچسبه )
بعد ماهی ها را در روغن داغ با شعله ملایم سرخ می کنیم ….
من قارچ ها را به همون فرمی که بود ریف ریف کردم و در آبلیمو باقی مانده از ماهی ها چند دقیقه ای خیس کردم ( آبلیمو باعث میشه قارچ موقعه سرخ کردن سیاه نشه )بعد در مواد سوخاری که خودم درست کردم غلط دادم و در روغن سرخ کردم و به عنوان دیزاین استفاده کردم …نوش جان
کارستان