طرز تهیه ماهی سوخاری به همراه قارچ سوخاری

0

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ماهی سوخاری + قارچ سوخاری را آموزش دهیم :

 

مواد لازم :

ماهی : یک عدد ( من ماهی قزل آلا استفاده کردم )

پیاز : ۱ عدد متوسط

آبلیمو :به مقدار لازم

آرد : ۳ ق غ

زردچوبه و ادویه کاری : هر کدام ۳ ق چ

نمک : به مقدار کم

قارچ : ۳-۲ عدد

حذف شرط: طرز تهیه ماهی سوخاری طرز تهیه ماهی سوخاریحذف شرط: طرز تهیه ماهی سوخاری با قارچ طرز تهیه ماهی سوخاری با قارچحذف شرط: آموزش پخت ماهی سوخاری آموزش پخت ماهی سوخاریحذف شرط: طرز تهیه ماهی خوشمزه طرز تهیه ماهی خوشمزهحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

طرز تهیه :

ماهی را شسته و تکه تکه می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم و و آب لیمو را به همراه پیاز خلالی شده به مدت ۲-۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم .

بعد در یک ظرف آرد و زرد چوبه و ادویه را کامل مخلوط می کنید و بعد از استراحت ماهی , پیاز ها را جدا کرده و ماهی را در مواد درست کرده می غلطانیم و در ماهیتابه نچسب روغن را داغ می کنیم و کمی نمک می پاشیم ( برای اینکه ماهی به ماهیتابه نچسبه )

بعد ماهی ها را در روغن داغ با شعله ملایم سرخ می کنیم ….

من قارچ ها را به همون فرمی که بود ریف ریف کردم و در آبلیمو باقی مانده از ماهی ها چند دقیقه ای خیس کردم ( آبلیمو باعث میشه قارچ موقعه سرخ کردن سیاه نشه )بعد در مواد سوخاری که خودم درست کردم غلط دادم و در روغن سرخ کردم و به عنوان دیزاین استفاده کردم …نوش جان

 

کارستان

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.