طرز تهیه بامیه پلو با مرغ

0

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه بامیه پلو با مرغ را آموزش دهیم …..

 

 برای سه نفر 

 

مواد لازم :

بامیه : ۲۵۰ گرم

پیاز درشت : ۱ عدد

سیر : دو حبه

رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ

آب لیمو: ۲ ق

فیله مرغ : برای هر نفر دو تکه

زعفران دم شده : چند قاشق

برنج : به مقدار لازم ( ۲.۵ پیمانه استفاده کردم )

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

حذف شرط: طرز تهیه پلو خوشمزه طرز تهیه پلو خوشمزهحذف شرط: طرز تهیه بامیه پلو با مرغ طرز تهیه بامیه پلو با مرغحذف شرط: آموزش پخت بامیه پلو با مرغ آموزش پخت بامیه پلو با مرغحذف شرط: طرز تهیه غذای خوشمزه با بامیه طرز تهیه غذای خوشمزه با بامیهحذف شرط: طرز تهیه بامیه پلو طرز تهیه بامیه پلوحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش پخت آش شله قلمکار آموزش پخت آش شله قلمکارحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزی

طرز تهیه : 

ابتدا بامیه های خیلی ریز رو تمیز بشویید و قسمت ساقه بالای کلاه بامیه را با چاقو جدا کنید سپس پیاز رو ریز خلال کنید با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی بشن …

سیر له شده را به همراه بامیه ها , رب گوجه فرنگی ,نمک , فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو به پیاز اضافه کنید  و باز تفت دهید سپس یک استکان آب جوش رو روی بامیه ها ریخته و در ماهیتابه رو ببندید و اجازه بدهید تا ۲۰ دقیقه ای با شعله ملایم بامیه ها پخته و آبشون کامل کشیده بشه .

در حین آماده شدن بامیه ها در ماهی تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید سپس دو طرف تکه های فیله مرغ رو به همراه چند قاشق زعفران دم شده , نمک , فلفل سیاه  و دو قاشق آبلیمو با روغن تفت بدید و نیم ساعتی اجازه دهید تا فیله های مرغ سرخ و مغز پخت بشن ….

دو نیم پیمانه برنج را که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان یا سیب زمینی قرار بدید یک لایه برنج , و لایه بعد از مخلوط بامیه قرار بدید و لایه ی بعد دوباره برنج بریزید و بذارید دم بکشه و اواخر پخت پلو فیله های مرغ رو به همراه دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه و نوش جان کنید ….

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.