دستور پخت پسته پلو (مرحله به مرحله) +مواد لازم

0

پسته پلو یکی از انواع پلوها ایرانی می باشد که از گذشته تا امروز تهیه می شود و در زمان قاجار یکی از پلوهای محبوب در دربار بوده و با گوشت گردن و یا ماهیچه و یا گوشت قلقلی یا مرغ تهیه می شود و همان طور که از نام غذا پیداست برای تهیه پلو از پسته استفاده می شود این غذا در بین کرمانی های و بیشتر شهرها محبوب بوده. شما می توانید به دلخواه پسته ها را به صورت درسته و یا دو نیم شده و یا خلال در این پلو استفاده کنید.

امروز در پارسی دی پسته پلو با گوشت گردن را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

آشپزی با فر آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی آموزش آشپزی جدید آموزشگاه آشپزی فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی نکات ریز آشپزی

مواد لازم برای تهیه پسته پلو

  • برنج ۴ پیمانه
  • پسته تازه ۵۰۰ گرم
  • شوید تازه ۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • گردن گوسفندی ۱ عدد
  • پیاز ۵ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • رزماری خشک به مقدار لازم
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش پسته کرمانی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

خورش پسته اصالتا به مردمان خونگرم رفسنجان (کرمان) تعلق دارد که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد که با پسته اعلای بومی خورش پسته …

طرز تهیه پسته پلو مجلسی با گردن گوسفندی

مرحله اول: تفت دادن پیاز و آماده سازی گردن

ابتدا گردن را خوب بشورید و روی آن شیارهایی ایجاد کنید و تمام شیارها را با رزماری خشک یا تزاه پر کنید و بعد تمام پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر کره را ریخته و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد گردن را اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید تا گوشت گردن کمی تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم: پخت گردن

در ادامه تمام ادویه ها را به همراه ۱/۴ پیمانه زعفران دم کرده و چوب دارچین و برگ بو ۱/۲ پیمانه آب بگذارید تا پخته و گوشت پنبه ای شود نیاز به افزودن آب زیاد نیست زیرا پیاز و گوشت خودش آب انداخته و غلیظ می شود در ۱ ساعت انتهایی پخت نمک را به گردن اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده سازی پسته

وقتی گردن در حال پخت است پسته های تازه را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاد و برنج ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد پسته ها را بریزید.

مرحله چهارم: تهیه پسته پلو

وقتی آب برنج در حال تموم شدن بود شوید و کمی زعفران غلیظ را اضافه کنید و پسته پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بکشیده و در انتها روی آن کره بریزید و بعد با گردن پخته شده سرو کنید. نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.