طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی +مواد لازم

0

خورشت قورمی سبزی، از اصیل ترین غذاهای ایران است که حتی در میان مردم سایر کشورها نیز شناخته شده است. این خورشت یکی از پرطرفدارترین، خوشمزه ترین و خورشرنگ ترین غذاهای ایرانی است.

امروز در بخش آشپزی آلامتو، طرز تهیه این خورشت معروف ایرانی رو آماده کرده ایم که امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش قورمه سبزیطرز تهیه قورمه سبزی آموزش خورشت خوشمزه طرز تهیه انواع خورشت طرز تهیه خورشت خوشمزه طرز تهیه خورشت با گوشت آشپزی بدون فر آشپزی خانگی کتاب آشپزی ترفندهای آشپزی

  1. برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم.
  2. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
  3. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود.
  4. پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قطعات یک دست خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.
  5. تفت دادن مخلوط گوشت و پیاز را ادامه می دهیم تا رنگ تمام قسمت های گوشت تغییر کند و تقریبا سرخ شود.
  6. یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخلش بریزید؛ حرارت را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید.
  7. سپس لوبیا قرمز را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا رنگ آن گرفته شود. اگر این کار را نکنید ممکن است رنگ اولیه قرمز باعث کدر شدن رنگ خورش شود.
  8. پس از اینکار لوبیا قرمز را آبکشی کنید و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.
  9. لوبیا قرمز را هم کمی با مخلوط گوشت و پیاز تفت می دهیم سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا با حرارت بسیار ملایم بپزند.
  10. در مرحله بعد سبزی خورشتی را پس از تمیز کردن و شستشو به صورت ریز خرد می کنیم.
  11. سبزی را به صورت جداگانه با مقداری روغن در یک تابه مناسب می ریزیم و تفت می دهیم تا سبزی سرخ شود. هر چقدر رنگ سبزی پر رنگ تر شود در پایان کار خورش سیاه تر خواهد شد.
  12. البته این کار شاید باعث زیباتر شدن خورش شود ولی باعث می شود تمام ویتامین ها و مواد معدنی درون سبزیجات از بین برود.
  13. پس از اینکه سبزی را خوب تفت دادیم به قابلمه خورش اضافه می کنیم.
  14. در این مرحله مقداری فلفل سیاه و نمک به خورش اضافه می کنیم. اگر در مراحل اولیه پخت خورش نمک اضافه کنیم باعث می شود گوشت دیرتر بپزد.
  15. لیمو عمانی را باید از قبل با چنگال سوراخ کنیم و درون یک لیوان آب قرار دهیم تا تلخی اش گرفته شود و خورش را تلخ نکند.
  16. پس از اینکه سبزی خورش چند جوش خورد لیمو عمانی را اضافه می کنیم. حالا باید اجازه دهیم تا خورش جا بیفتد و آماده سرو شود.
  17. هر چقدر خورش بیشتر روی حرارت ملایم بماند بهتر جا می افتد. اگر خورش را قبل از اینکه جا بیفتد سرو کنیم آب خورش از دیگر مواد خورش جدا می شود و ظاهر زیبایی نخواهد داشت.

نکات پخت خورش قورمه سبزی جاافتاده خوشرنگ

روغن انداختن خورش

برای اینکه خورش به خوبی روغن بیندازند باید نکاتی را رعایت کرد.

یکی از این نکات این است که سبزی خورشتی به خوبی سرخ شود و نکته دیگر این است که در پایان پخت خورش یک تکه یخ کوچک درون خورش بیندازید. این کار باعث شوک به سبزی خورش می شود و به روغن انداختن خورش کمک می کند.

سبزی خورش قورمه سبزی

سبزی خورشتی مخصوص قورمه سبزی متشکل از اسفناج ، شنبلیله ، تره ، گشنیز و جعفری است که به راحتی می توانید از سبزی فروشی ها تهیه کنید.

تره زیادی در سبز خورشتی باعث تندی خورش و شنبلیله زیادی در سبزی خورشتی باعث تلخ شدن طعم خورشت می شود.

♨ نکات مهم «طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی»

✚ برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد باعث می شود لوبیا راحت تر و سریع تر نیز پخته شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.