پیتزای صدفی چیکن بال + طرز تهیه
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیتزای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزای صدفی چیکن بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
سینه مرغ چرخکرده……. ۴۰۰ گرم
عصاره مرغ…… ۱ عدد
نمک……. به میزان لازم
سیر له کرده…… ۴ حبه
سس سویا ……. ۲ قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن……. به میزان لازم
خمیرپیتزا…….. ۴ عدد
سس پیتزا…… ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ……۲۲۰ گرم
زیتون سیاه……. به میزان لازم
گوجه گیلاسی……. به میزان لازم
روشتهیه
سینهمرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آنگاه از مواد فراهم کرده کوفتههای توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابه مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفتهها را به اندازهای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازه سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپهای مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
منبع: شو رو شیرین