بیوگرافی میثم مطیعی مداح معروف اهل بیت + عکس

0

میثم مطیعی (زادۀ ۱۳۶۷) مداح ایرانی و مدرس دانشگاه امام صادق است. او از نوحه‌خوانان مراسم‌های بیت رهبری و در حضور سید علی خامنه‌ای است.مطیعی در مداحی‌های خود به مسائل مرتبط با جبهه مقاومت و دیگر موضوعات سیاسی و اجتماعی نیز اشاره می‌کند.

بیوگرافی میثم مطیعی همسر میثم مطیعی شگردهای سارقان خودرو سرقت خودرو سارقان حرفه ای اخبار حوادث تهران روش های سرقت خودرو

میثم مطیعی
مطیعی در هیئت شهدای گمنام تیرماه ۱۳۹۶
زادهٔ ۱۳۶۷ (۳۳ سال)
سمنان، ایران
تحصیلات دکترای تخصصی علوم قرآن و حدیث
محل تحصیل دانشگاه امام صادق
استاد مجتبی تهرانی
پیشه مداح،مدرس دانشگاه
سال‌های فعالیت ۱۳۸۶-اکنون
عضو هیئت مدیره هیئت علمی دانشگاه امام صادق (رئیس موسسه آیین هنر حسینی)
منصب هیئت علمی دانشگاه امام صادق رئیس موسسه آیین هنر حسینی
فرزندان ۳
وبگاه
وبگاه رسمی
پس‌زمینه‌های علمی
دانشگاه دانشگاه امام صادق
عنوان پایان‌نامه مبانی و راهکارهای قرآنی و روایی در رویارویی با اهانت به معصومان (علیهم السلام)‏ (۱۳۹۴)

روشهای نقد حدیث در آثار علامه سید مرتضی عسکری رحمه الله علیه (۱۳۸۹)

استاد راهنما عباس مصلایی‌پور (۱۳۹۴)
محمدعلی جاودان (۱۳۸۹)
کار علمی

مطیعی از شاگردان مجتبی تهرانی و فارغ‌التحصیل دکتری علوم قرآن و حدیث از دانشگاه امام صادق است. او به سبب خواندن شعری در مراسم قبل از نماز عید فطر سال ۱۳۹۶ تهران به امامت سید علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، که در آن از برجام و مواضع دولت حسن روحانی انتقاد کرد، مورد توجه قرار گرفت.

مطیعی اولین کارهایش را از جلسات مذهبی مجتبی تهرانی آغاز کرده‌است. او از مؤسسین دفتر حفظ و نشر آثار مجتبی تهرانی است و اولین مدیر عامل این مؤسسه نیز بوده‌است. او در مصاحبه‌ای با تسنیم در بهمن ماه ۱۳۹۱ ادعا کرد که به خاطر تعالیم استاد اخلاقش مجتبی تهرانی مدت‌ها از پذیرش پیشنهاد مداحی در صدا و سیما و مصاحبه با رسانه‌ها خودداری می‌کرده‌است.

 بیوگرافی میثم مطیعی  همسر میثم مطیعی  میثم مطیعی اهل کجاست  بیوگرافی افراد مشهور  دانشگاه امام صادق کجاست  آثار میثم مطیعی  بهترین خوانندگان ایران

فعالیت‌ها و واکنش‌ها

میثم مطیعی در بیت رهبری

پرداختن به مسائل روز جهان اسلام و محور مقاومت، رخدادهای سیاسی و اجتماعی پیرامون آن، و نیز «جنگ‌های صورت گرفته در عراق، سوریه، یمن و بحرین و پیوند زدن آن به حوادث کربلا» از موضوعات تقریباً ثابت در مداحی‌های میثم مطیعی است. این مداحی‌های او که بعضاً به زبان عربی خوانده شده در میان عرب زبان‌ها بازتاب قابل توجهی داشته‌است.به عنوان مثال مداحی «یا تکفیری صبرک صبرک» به دو زبان فارسی و عربی و علیه داعش خوانده شده، در میان عرب زبان‌ها محبوب یافته و بارها توسط مداحان عرب در عراق و سوریه و لبنان بازخوانی شده‌است.

او در یکی از کارهایش که در شب هشتم محرم ۱۳۹۵ با نام «صَبْرٌ و نَصر» به زبان عربی خوانده شد، به مداخله نظامی عربستان در یمن پرداخت و آل سعود را «دانش آموزان یهود» نامیده که لشکر «عمر بن سعد» هستند و وهابیت را نیز مانند «افعی» «خطرناک و خزنده» دانست. این مداحی موجب واکنش شبکه تلویزیونی العربیه شد.

مطیعی در مراسم تنفیذ حکم دومین دوره ریاست جمهوری حسن روحانی نیز حضور داشت.

نماهنگ «کنار قدم‌های جابر سوی نینوا رهسپاریم» که میثم مطیعی در حضور سیدعلی خامنه‌ای در مراسم عزاداری اربعین خوانده بود، توسط وبگاه رسمی علی خامنه‌ای منتشر شد.

در ۲۹ آبان ۱۳۹۶ میثم مطیعی در مراسم شهادت علی بن موسی الرضا که در حرم امام رضا برگزار می‌شد، شعری برای همدردی با مردم زلزله‌زده کرمانشاه خواند.در ۲۴ آبان نیز او از روستاهای زلزله‌زده سرپل ذهاب دیدن کرده‌بود.

مطیعی در نوروز ۱۳۹۷ اقدام به تأسیس مؤسسه خیریه‌ای مجازی تحت عنوان «موسسه خیریه مجازی میثاق» در یک هیئت کرد.

وی در مرداد ماه سال ۹۷ نیز در مناطق زلزله زده و معدن شهر کوهبنان در استان کرمان حضور یافته و به ساخت منازل مسکونی برای محرومین پرداخت.

بیوگرافی میثم مطیعی همسر میثم مطیعی میثم مطیعی اهل کجاست بیوگرافی افراد مشهور دانشگاه امام صادق کجاست آثار میثم مطیعی بهترین خوانندگان ایران
شعر انتقادی در مراسم نماز عید فطر ۱۳۹۶

میثم مطیعی در ۵ تیر ماه ۱۳۹۶، قبل از نماز عید فطر تهران، شعری خواند که به نظر می‌رسید مخاطبش حسن روحانی، رئیس‌جمهور و مسئولین دولت او باشند. او در پایان شعرش گفت که اگر اشعارش نقادانه بوده، سعی شده بود که محترمانه و منصفانه باشد. بخشهایی از این شعر با تشویق و شعار تکبیر و «مرگ بر منافق» حاضرین در نماز عید فطر همراه شد. این اقدام با انتقاد و اعتراض رسانه‌های اصلاح طلب مواجه شد.

ای نشسته صف اول نکنی خود را گم پی اقدام تو هستند هنوز این مردم
چند روزی تو مقامی به امانت داری منصبت را نکند طعمه خود پنداری
ما نه آنیم که آموخته غرب شویم پی هر وسوسه‌ای سوخته غرب شویم
سیلی از کوخ نشین، کاخ‌نشین خواهد خورد و زمین خوار سرانجام زمین خواهد خورد

سیدعلی خامنه‌ای در دیدار با دانشجوها قبلاً تصریح کرده بود که اگر «قرارگاه‌های فرهنگی» دچار اختلال شدند و اصلی را از فرعی تشخیص ندادند، دانشجوها آتش به اختیار هستند و می‌توانند مستقل عمل کنند. مطیعی در مراسم نماز عید فطر سال قبل نیز شعر خوانده بود.

در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، میثم مطیعی، پیش از مداحی دیگری به نام «ای دوستان که در صف دوم نشسته‌اید» به جنجال‌ها بر سر شعر عید فطرش پاسخ داد. او توضیح داد که منظورش از مصرع «ای نشسته صف اول» مثل سال قبل، تمام مسئولان و نهادها بوده گرچه عده‌ای «سعی بلیغ» کردند که مخاطب این بیت را رئیس‌جمهور نشان دهند در حالی که رئیس‌جمهور نه پارسال و نه امسال هنگام قرائت اشعار او در مصلی حضور نداشت. او در شعر جدیدی گفت:

ای دوستان که در صف دوم نشسته‌اید! وی دوستان که در صف سوم نشسته‌اید!
دیگر نصیحت صف اول صلاح نیست! ای ناصحان که در دل مردم نشسته‌اید!
گویند حرف عدل مگویید و مشنوید دندان نهید روی جگر خاصه روز عید
آخر چه وقت دم زدن از عدل حیدر است؟ نهج البلاغه بسته بماند وزین‌تر است!

سیدعلی خامنه‌ای در مهر ۱۳۹۶ در دیداری با میثم مطیعی از شعر او در مراسم عید فطر دفاع کرد و گفت «می‌دانم بعد از عید فطر خیلی شما را اذیت کردند و فشار آوردند، هم به شما و هم به شُعرا؛ اما مطلقاً اعتنا نکنید… مسئولان رده بالای دولتی آمدند پیش من و گفتند توهین شده؛ من گفتم خیر، هیچ اهانتی نبوده. خود بنده هم صف اوّلی هستم. صف اوّل یک نفر نیست که؛ ما هم مدعی بودیم و هم صف اوّلی.»

تحصیلات

میثم مطیعی در سال ۱۳۸۹ در دوره دکتری دانشگاه امام صادق ورودی بهمن ماه پذیرفته شد. او در سال ۹۴ از پایان‌نامه دکتری تخصصی خود با عنوان «مبانی و راهکارهای قرآنی و روایی در رویارویی با اهانت به معصومان» به راهنمایی عباس مصلایی‌پور (دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق) دفاع کرد و با نمره عالی قبول شد. او در ماه‌های ابتدایی سال ۱۳۹۵ به عضویت هیئت علمی دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد این دانشگاه درآمد.

منبع:ویکی پدیا

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.