طرز تهیه فاجیتا مکزیکی + مواد لازم

0

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

امروز قصد داریم دستور تهیه فاجیتا مکزیکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

حذف شرط: آشپزی با فر آشپزی با فرحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: نکات آشپزی جدید نکات آشپزی جدیدحذف شرط: نکات ریز آشپزی نکات ریز آشپزیحذف شرط: ترفندهای آشپزی ترفندهای آشپزی

مواد لازم

مواد لازم برای ۴ – ۶ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم

فیله گوساله ۳۰۰ گرم

پیاز خلالی خرد کرده یک عدد بزرگ

گشنیز خرد کرده ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر زیره سبز یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای رنگی و نواری خرد کرده ۲ پیمانه

روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده کرده یک سوم پیمانه

نان پیتا برشته کرده ۲ عدد

طرزتهیه:

سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید.

آن‌گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.

حالا گوشت‌های فراهم کرده را در تابه‌ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.

سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوش‌جان کنید.

منبع: شو رو شیرین

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.