پیتزای صدفی چیکن بال + طرز تهیه

0

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع ی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

 

حذف شرط: آموزش پخت پیتزا پیراشکی آموزش پخت پیتزا پیراشکیحذف شرط: خودروهای پیتزا پز خودروهای پیتزا پزحذف شرط: طرز تهیه پیتزا با خمیر خونگی طرز تهیه پیتزا با خمیر خونگیحذف شرط: طرز تهیه پیتزا خانگی طرز تهیه پیتزا خانگیحذف شرط: طرز تهیه پیتزا خوشمزه طرز تهیه پیتزا خوشمزهحذف شرط: طرز تهیه پیتزا مکزیکی طرز تهیه پیتزا مکزیکیحذف شرط: طرز تهیه پیتزا طرز تهیه پیتزاحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزی

امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزای صدفی چیکن بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ چرخکرده……. ۴۰۰ گرم

عصارة مرغ…… ۱ عدد

نمک……. به میزان لازم

سیر له کرده…… ۴ حبه

سس سویا ……. ۲ قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن……. به میزان لازم

خمیرپیتزا…….. ۴ عدد

سس پیتزا…… ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ……۲۲۰ گرم

زیتون سیاه……. به میزان لازم

گوجه گیلاسی……. به میزان لازم

روش‌تهیه

سینة‌مرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده کوفته‌های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته‌ها را به اندازه‌ای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازة سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپ‌های مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

منبع: شو رو شیرین

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.