طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه بدون وا رفتن

0

در این مقاله قصد داریم نحوه تهیه کوفته تبریزی بدون وا رفتن را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید .

آموزش کوفته تبریزی بدون وا رفتن و خیلی راحت

حذف شرط: طرز تهیه کوفته تبریزی طرز تهیه کوفته تبریزیحذف شرط: مواد کوفته تبریزی چیست مواد کوفته تبریزی چیستحذف شرط: آشپزی با فر آشپزی با فرحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خوشمزه

مواد لازم :

1.لپه: یک پیمانه

2.برنج: دو سوم پیمانه

3.گوشت چرخ کرده : 400 الی 500 گرم

4. آلو گردو : به مقدار لازم

5. پیاز :یک عدد درشت

6.زده تخم مرغ : یک عدد

7.آرد نخودچی : یک قاشق

8. ادویه ها: پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، ادویه به مقدار لازم

9. سبزی کوفته یا سبزی خشک : دو قاشق

 

ابتدا لپه را کمی پخته و همراه برنج پخته شده دو بار چرخ کرده که کاملا نرم و ریز شود سپس پیاز را رنده کرده آب آن راگرفته و به مواد اضافه میکنید گوشت را دوبار چرخ کرده و به مواد اضافه میکنید و حالا زرده تخم مرغ آرد نخودچی ادویه سبزی رابه مواد اضافه کرده و خوب به مدت ده دقیقه ورز داده تا کامل مواد به خورد هم روند.

بعد مواد را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار داده تا استراحت کند بعد دو ساعت دست خود را کمی خیس کرده و کوفته هایی اندازه پرتقال درست میکنیم وسطشون یا آلو یا گردو گذاشته و خوب گرد کرده چند بار فشار دهید که خوب سفت شود بعد یک ساعت باز در یخچال قرار داده در این فاصله در قابلمه مقداری پیاز را نگینی کنید و بگذارید سرخ شود .

بعد مقداری ادویه جات اضافه کرده و بعد دو قاشق رب زده و سرخ میکیند بعد سه لیوان آب اضافه کرده و میگذارید به جوش آید بعد یک ساعت کوفته هارا از یخچال خارج کرده و دور تا دور آن را سرخ میکنید این کار باعث میشود  کوفته شما اصلا وا نرود بعد از سرخ کردن آن هارا به آرامی درون سس در حال جوش قرار داده توجه داشته باشید که باید در قابلمه ب صورت نیمه باز یاشد اگه کامل در قابلمه را بگذارید ممکن است کوفته وا برود و حالا زیر قابلمه را کم کرده تا مایع سس غلیظ شود و جا بیوفتد.

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.