سیب زمینی تنوری با سس خامه ای

0

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس خامه ای;

 


با این روش سیب زمینی تنوری دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید و حتما این دستور رو امتحان کنید که عااالیه

۳ الی ۴ عدد  سیب_زميني رو خوب بشورید با آب بریزیدشون داخل قابلمه و روي شعله زیاد بذارید تا جوش بیاد بعد شعله رو متوسط کنید و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه بعد خرد کنید . فر رو با دویست درجه روشن کنید . سیب زمینیها رو در يك كاسه بریزید حالا پنج الی شش قاشق روغن مایع ( روغن زیتون خوشمزه تر میشه ) ، دو ق چایخوری پودر سیر یا ۳ عدد سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر در صورت تمایل ( مثل آویشن ) ، دو قاشق چایخوری پاپریکا و کمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط کنید . سیب زمینیها رو در سيني فر بریزید وبیست دقیقه بذارید بپزن . وقتي زير سيب زمینیها برشته شد زیر و روشون کنید و دوباره بیست دقیقه داخل فر بذارید تا خوب ترد . در این فاصله در یک ماهیتابه ۴ حبه سیر خرد یا رنده شده را با حرارت بسیار ملایم به مدت دو دقیقه با روغن تفت دهید سپس ۲ قاشق کره را اضافه کرده و با آن ۳ قاشق غذاخوری آرد تفت داده تا آرد کمی تغییر رنگ دهد سپس ۲۰۰ گرم خامه ی رقیق شده با ۲ لیوان شیر را اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که به جوش برسد و ۲ پیمانه سوسیس های مرغ که جدا سرخ کرده ایم و یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده را نیز به مواد اضافه می کنیم ، در انتها حرارت را کم کرده تا سس کمی غلیظ شود بعد از این که از روی شعله گاز برداشتید به سیب زمینی های تازه از فر در آمده اضافه کنید و نوش جان کنید و من حتما این دستور رو امتحان کنید.

 

نکته: اگر در سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید بسیار بهتر است

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.