طرز تهیه پیتزا خونگی خوشمزه+عکس
به نظر من این پیتزا یکی از خوشمزه ترین و خوشگل ترین پیتزاهای دنیاست.
اگه تا به حال پیتزای خونگی درست نکردید ، یا کار با خمیر براتون سخته ، پیشنهاد میکنم این خمیرو امتحان کنید.
موادی که لازم داریم :
( برای خمیر )
آرد ۳ لیوان ( ۲۹۰ گرم )
آب ۲ / ۳ لیوان ( ۱۴۰ گرم )
خمیر مایه فوری ( سعی کنید خمیر مایه تازه استفاده کنید چون اگه کهنه باشه ممکنه عمل نکنه )
۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ / ۳ لیوان ( ۴۰ گرم )
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
برای مواد داخلش : من گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ کردم بهش فلفل سیاه زردچوبه و نمک زدم .
ذرت پخته شده
فلفل دلمه ای
سوسیس رنده شده
و پنیر پیتزا
برای رومال : 1دونه زرده تخم مرغ
1ق غ زعفرون دم کرده
و کنجد
اول خمیر مایه رو داخل آب ریختم و خوب مخلوطشون کردم ، بعد به آرد اضافه کردم ، همینطور روغن مایع نمک و شکر .
اول با لیسک خوب مخلوط کردم بعد با دست ورز دادم وسط ظرف که جمع شد با دست ورز دادم بعد به تخته کار انتقال دادم و ۵ دقیقه حدودا ورزش دادم . ( خمیرو چنگ نزنید و فقط با کف دست ورز بدید و جمع و باز کنید )
خمیر نرم و لطیف که به دست اومد داخل یه ظرف گذاشتم و روشو با سلفون و پارچه پوشوندم و گذاشتم یک ساعت استراحت کنه
وقتی حجمش دو برابر شد یه کم دیگه با دست ورز دادم و هوای اونو گرفتم و به دو قسمت تقسیمش کردم .
یک قسمتو با وردنه خوب پهن کردم و کف قالب انداختم .
یک قسمت دیگه رو گلوله های کوچیک درست کردم و داخلش سوسیس و پنیر ریختم و خوب گرد کردم و دور تا دور خمیر چیدم . ( میتونید هرچی دوست دارید داخلش بریزید )
این گلوله ها نباید خیلی درشت باشن چون توی فر پف میکنه .
یه کم فاصله بینشون باشه که وقتی پف میکنن ظاهرشون خراب نشه .
نیم ساعت دیگه روی خمیرو پوشوندم و گذاشتم استراحت کنه .
کف خمیرو سس کچاب زدم ، مایع گوشتی ، ذرت پخته شده ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا .
روی گلوله هارو هم با رومال زرده و زعفرون خوب پوشوندم ( حتما همه جای گلوله ها باید به رومال آغشته بشه ) روشونو یه کم کنجد پاشیدم .
رفت توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه ( تا وقتی روی گلوله ها خوب طلایی بشه )
باورتون نمیشه که چقددد این خمیر خوبو خوشمزست ، به اندازه پف میکنه و اصلا حالت خمیری نداره .
میتونید برای هر نوع پیتزا ازش استفاده کنید
آب لازم نیست ولرم باشه .