طرز تهیه پیتزا خونگی خوشمزه+عکس

0

به نظر من این پیتزا یکی از خوشمزه ترین و خوشگل ترین پیتزاهای دنیاست.

اگه تا به حال پیتزای خونگی درست نکردید ، یا کار با خمیر براتون سخته ، پیشنهاد میکنم این خمیرو امتحان کنید.

موادی که لازم داریم :

( برای خمیر )

آرد ۳ لیوان ( ۲۹۰ گرم )

آب ۲ / ۳ لیوان ( ۱۴۰ گرم )

خمیر مایه فوری ( سعی کنید خمیر مایه تازه استفاده کنید چون اگه کهنه باشه ممکنه عمل نکنه )

۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۱ / ۳ لیوان ( ۴۰ گرم )

نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱ قاشق چایخوری

برای مواد داخلش : من گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ کردم بهش فلفل سیاه زردچوبه و نمک زدم .

ذرت پخته شده

فلفل دلمه ای

سوسیس رنده شده

و پنیر پیتزا

برای رومال : 1دونه زرده تخم مرغ

1ق غ زعفرون دم کرده

و کنجد

اول خمیر مایه رو داخل آب ریختم و خوب مخلوطشون کردم ، بعد به آرد اضافه کردم ، همینطور روغن مایع نمک و شکر .

اول با لیسک خوب مخلوط کردم بعد با دست ورز دادم وسط ظرف که جمع شد با دست ورز دادم بعد به تخته کار انتقال دادم و ۵ دقیقه حدودا ورزش دادم . ( خمیرو چنگ نزنید و فقط با کف دست ورز بدید و جمع و باز کنید )

خمیر نرم و لطیف که به دست اومد داخل یه ظرف گذاشتم و روشو با سلفون و پارچه پوشوندم و گذاشتم یک ساعت استراحت کنه

وقتی حجمش دو برابر شد یه کم دیگه با دست ورز دادم و هوای اونو گرفتم و به دو قسمت تقسیمش کردم .

یک قسمتو با وردنه خوب پهن کردم و کف قالب انداختم .

یک قسمت دیگه رو گلوله های کوچیک درست کردم و داخلش سوسیس و پنیر ریختم و خوب گرد کردم و دور تا دور خمیر چیدم . ( میتونید هرچی دوست دارید داخلش بریزید )

این گلوله ها نباید خیلی درشت باشن چون توی فر پف میکنه .

یه کم فاصله بینشون باشه که وقتی پف میکنن ظاهرشون خراب نشه .

نیم ساعت دیگه روی خمیرو پوشوندم و گذاشتم استراحت کنه .

کف خمیرو سس کچاب زدم ، مایع گوشتی ، ذرت پخته شده ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا .

روی گلوله هارو هم با رومال زرده و زعفرون خوب پوشوندم ( حتما همه جای گلوله ها باید به رومال آغشته بشه ) روشونو یه کم کنجد پاشیدم .

رفت توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه ( تا وقتی روی گلوله ها خوب طلایی بشه )

باورتون نمیشه که چقددد این خمیر خوبو خوشمزست ، به اندازه پف میکنه و اصلا حالت خمیری نداره .

میتونید برای هر نوع پیتزا ازش استفاده کنید

آب لازم نیست ولرم باشه .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.