طرز تهیه تارت کرمدار خونگی چیست؟

0

براتون یه تارت خوشمزه و خاص آوردم

 تارت دلبرانه تارت روانی کرمدار 

مواد کیک :

2 عدد تخم مرغ

1 پیمانه شکر نصف پیمانه

روغن شير ( 110 میلی لیتر ) 1 پیمانه

ارد سمولینا ( 200 میلی لیتر ) 1 بسته

وانیل ( 5 گرم ) 1 پیمانه

آرد 1 بسته

بیکینگ پودر ( 10 گرم ) ”

مواد لازم :

برای کرم : 2 پیمانه شیر

1 قاشق غذاخوری نشاسته

1 قاشق غذاخوری آرد

3 قاشق غذاخوری شکر

1 بسته وانیل

1 قاشق غذاخوری کره

1 بسته کرم شانتی ( پودر خامه = 150 گرم )

مواد لازم برای شربت :

2 پیمانه آب 1

نیم پیمانه شکر

2 الى 3 قطره آبلیمو

طرز تهیه کرم : بجز کرم شانتی همه موادو مخلوط کنین و بزارین بپزه تا به دمای جوش برسه و غلیظ شه حواستون باشه مرتب هم بزنید . از روی حرارت برش دارین و کرم شانتیو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنین تا موادمون یکدست بشه

طرز تهیه شربت : شکر و آب و آبلیمو رو توی یه ظرف بریز و بزار جوش بیاد ، بعد از اینکه جوش اومد بزار ، ده الی یازده دقیقه دیگه با حرارت متوسط روی اجاق بمونه ، بعد از روی حرارت بردار و بزار خنک بشه . طرز تهیه روانی : تخم مرغ و شکر رو خوب با هم بزن تا کف و پف کنه ( 8 الی 10 دقیقه ) شیر ، روغن ، وانیل ، ارد سمولینا که چند بار الکش کردی رو با هم مخلوط کن و با همزن بزن ، بدون اینکه همزنو خاموش کنی به مواد بیکینگ پودر اضافه کن . مواد داخل قالب تارت 28 سانتی که از قبل با کره چربش کردی بریز و بزار داخل فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد تا 22 الی 23 دقیقه بپزه . بعد از پخت ، از فر درش بیار و بزار خوب خنک بشه و در ظرف سرو قرار بده . سپس شربت ولرم رو ، روی کل سطح روانی بریز و کرم داغ رو هم روی سطح کیک بمال و صاف و تزیینش کن.

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.