طرز تهیه شیر برنج مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه شیر برنج مجلسی و خوشمزه:
مواد لازم :
برنج یک پیمانه
شیر یک لیتر و نیم
خامه نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پسته و بادام و گل برای تزیین
شیره ، عسل ، مربا یا شکر برای زمان سرو
این دسر بسیار ساده و خوشمزه هست اما چندتا نکته رو باید رعایت کرد برنج رو از قبل خیس کنید – نیازی به نمک و روغن در زمان پخت نیست وقتی روی حرارت قرار دادین بزارید تا آب برنج به آخرش برسه بعد شیر رو بهش اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا شیر جوش بیاد و بعد شعله رو متوسط کنید و درب ظرف رو ببندید خیلی حواستون باشه تا شیر سر نره شعله رو کم کنید میتونید شیر برنج رو هم بزنید و تا زمانیکه به غلظت مورد نظرتون رسید خامه رو بهش اضافه کنید کمی هم بزنید و در آخر گلاب رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید پسته و بادام رو با کمی گلاب بزارید تا خیس بخوره خیلی خوب میشه .
در آخر با گل و خلال پسته و بادام تزیین کنید و با یکی از شیرینی هایی که خودتون دوست دارید میل کنید.
حتما از برنج ایرانی خوب استفاده کنید ، بعضی ها از برنج نیم دانه استفاده میکنند یا برنج رو زمان پخت له میکنند که راستش من خیلی دوست ندارم میتونید خامه نریزید و از ۲ لیتر شیر استفاده کنید.
نوش جان