نکات طلایی در مورد پخت قیمه

0

نکات طلایی در مورد پخت قیمه

خورشت قیمه خوش طعم حتما پیاز رو خوب سرخ کنین تا طلایی و کاراملی بشه چون طعم پیاز داغ خیلی رو مزه قیمه تاثیر داره ، حتی میتونین به جای یک عدد پیاز از 2 عدد استفاده کنین تا طعم پیاز داغ مشهود باشه . رب رو خوب سرخ کنین چون روی رنگ و مزه خورشت تاثیر داره اما حواستون باشه تا نسوزه و تلخ نشه .

گوشت رو قبل از ریختن آب خیلی سرخ نکنین چون سفت و ناپز میشه . اگه گوشت خورشت قیمه چرب تر باشه خورشت لذیذ تر میشه . احتیاجی به پخت لپه از قبل نیست چون کاملا با بقیه مواد خورشت می یزه . یکی از مهمترین دلایل خوشمزه شدن خورشت قیمه آرام آرام پختنشه قیمه رو با شعله کم بپزین و حوصله به خرج بدین .

حتما ليمو عمانی رو بعد از 1 ساعت از خورشت در بیارین چون موندنش تو خورشت باعث تلخ شدن خورشت میشه . زعفرون رو اصلا فراموش نکنین که نصف مزه قیمه به زعفرونشه . برای اینکه سیب زمینی سرخ شده های خوش رنگ داشته باشیم وقتی که در حال سرخ شدن هستن کمی زرچوبه بهشون اضافه کنین .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.