طرز تهیه کیک کشک بادمجان چیست؟

0

طرز تهیه کیک کشک بادمجان:

مواد لازم:

بادمجان ۲ کیلو

مغز گردو ۳۰۰ گرم

كشك يك شيشه بزرگ

نان تست نان آوران ۲ بسته

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

پیاز داغ يك پيمانه

براي تزيين : پیاز داغ ، خلال بادام ، خلال پسته ، نعنا داغ ، كشك يك شيشه بزرگ ، مغز گردو

طرز تهیه : ابتدا بادمجان ها رو با پوست روي زغال دودي کرده ، و سپس گوشت آنها را از پوست جدا کرده میکنیم ( من بادمجان ها رو سرخ نمیکنم ) ۲ عدد پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم . ادویه ، نمك ، و فلفل زده و با حرارت ملایم پخت و 4 میدهیم . اکنون يك پیمانه پیاز داغ آماده را به همراه سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ را به گوشت و بادمجان کبابی مخلوط کرده و آن را در قابلمه تفلون ریخته حرارت میدهیم ، كشك را از قبل چند دقیقه جوشانده به مواد قابلمه اضافه کرده 200 گرم ازمغز گردوهارانگینی ریز خوردکرده ودر مخلوط قابلمه ریخته هم زده و به مدت يك ساعت مي پزيم تا كشك بادمجان جا بیافته وفاقد اب و سفت شود در دیس مربع شكلي 4 عدد نان تست را کنار هم گذاشته و خوب به هم نزديك ميكنيم ( قسمت هاي برشته نان را میبریم تا خوب به هم بچسبند ) روی چهار نان تست که به شکل مربع شده ، كشك بادمجان سرد شده را مي ریزیم و به صورت لایه لایه چهار عدد نان بعدي رو گذاشته و کمی فشار ميدهيم ومجددا روي اون كشك بادمجان مي ريزيم و این کار رو به صورت 5 لایه انجام میدهیم و لایه آخر را با نان تست پوشانده و سپس اطراف و روي نان ها را با کشک پوشانده ( مثل خامه کشی كيك و بلافاصله تزیین میکنیم چون اگر كشك خشك بشه دیگه مواد تزیین به آن جذب نمی شه.

نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.