طرز تهیه کیک کشک بادمجان چیست؟
طرز تهیه کیک کشک بادمجان:
مواد لازم:
بادمجان ۲ کیلو
مغز گردو ۳۰۰ گرم
كشك يك شيشه بزرگ
نان تست نان آوران ۲ بسته
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز داغ يك پيمانه
براي تزيين : پیاز داغ ، خلال بادام ، خلال پسته ، نعنا داغ ، كشك يك شيشه بزرگ ، مغز گردو
طرز تهیه : ابتدا بادمجان ها رو با پوست روي زغال دودي کرده ، و سپس گوشت آنها را از پوست جدا کرده میکنیم ( من بادمجان ها رو سرخ نمیکنم ) ۲ عدد پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم . ادویه ، نمك ، و فلفل زده و با حرارت ملایم پخت و 4 میدهیم . اکنون يك پیمانه پیاز داغ آماده را به همراه سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ را به گوشت و بادمجان کبابی مخلوط کرده و آن را در قابلمه تفلون ریخته حرارت میدهیم ، كشك را از قبل چند دقیقه جوشانده به مواد قابلمه اضافه کرده 200 گرم ازمغز گردوهارانگینی ریز خوردکرده ودر مخلوط قابلمه ریخته هم زده و به مدت يك ساعت مي پزيم تا كشك بادمجان جا بیافته وفاقد اب و سفت شود در دیس مربع شكلي 4 عدد نان تست را کنار هم گذاشته و خوب به هم نزديك ميكنيم ( قسمت هاي برشته نان را میبریم تا خوب به هم بچسبند ) روی چهار نان تست که به شکل مربع شده ، كشك بادمجان سرد شده را مي ریزیم و به صورت لایه لایه چهار عدد نان بعدي رو گذاشته و کمی فشار ميدهيم ومجددا روي اون كشك بادمجان مي ريزيم و این کار رو به صورت 5 لایه انجام میدهیم و لایه آخر را با نان تست پوشانده و سپس اطراف و روي نان ها را با کشک پوشانده ( مثل خامه کشی كيك و بلافاصله تزیین میکنیم چون اگر كشك خشك بشه دیگه مواد تزیین به آن جذب نمی شه.
نوش جان