طرز تهیه سوهان خونگی با سه قلم مواد
سوهان_خانگی
مواد لازم:
شکر یک لیوان سرخالی
زعفران دم کرده : دو قاشق غذا خوری ( برای رنگ دهی بهتر به دلخواه )
کره : یک قاشق چای خوری
ارده : نصف لیوان
طرز تهیه:ابتدا شکر رو داخل تابه بزرگ و نچسب بریزید خوب پخش کنید روی شعله بزرگ و حرارت متوسط بزارید اصلا هم نزنید بزارید شکر از کناره ها آب بشه وقتی کناره های شکر آب شد و کمی وسط بود شعله رو کم کنید با قاشق چوبی هم بزنید تا کل شکر آب بشه بعد کره و ارده رو اضافه کنید مخلوط کنید یکدست شد زعفران رو اضافه کنید کامل مخلوط شد خاموش کنید داخل سینی کاغذ روغنی بندازید ، تا داغه داخل ظرف که کاغذ روغنی انداختین بزارید روش مغزیجات بريزيد ( من خلال پسته و خلال بادوم ریختم ) یک کاغذ روغنی روش بزارید با وردنه خوب باز کنید بعد که باز شد با چاقو برش بدین حتما تا داغ برش بدین یک ربع بمونه تو دمای محیط سفت میشه و آماده خوردنه با چایی عالیه حتما درست کنید تا کاغذ روغنی رو با روغن مایع چرب کنید بهتره مغزیجات رو میتونید داخل مواد بریزید کارتون راحتر میشه ( وقتی سوهان رو روی کاغذ روغنی میریزید خیلی داغ داغ نباشه خنک هم نشه ولی از دمای بالاش کم بشه).
نوش جان