طرز تهیه سوهان خونگی با سه قلم مواد

0

سوهان_خانگی

مواد لازم:

شکر یک لیوان سرخالی

زعفران دم کرده : دو قاشق غذا خوری ( برای رنگ دهی بهتر به دلخواه )

کره : یک قاشق چای خوری

ارده : نصف لیوان

طرز تهیه:ابتدا شکر رو داخل تابه بزرگ و نچسب بریزید خوب پخش کنید روی شعله بزرگ و حرارت متوسط بزارید اصلا هم نزنید بزارید شکر از کناره ها آب بشه وقتی کناره های شکر آب شد و کمی وسط بود شعله رو کم کنید با قاشق چوبی هم بزنید تا کل شکر آب بشه بعد کره و ارده رو اضافه کنید مخلوط کنید یکدست شد زعفران رو اضافه کنید کامل مخلوط شد خاموش کنید داخل سینی کاغذ روغنی بندازید ، تا داغه داخل ظرف که کاغذ روغنی انداختین بزارید روش مغزیجات بريزيد ( من خلال پسته و خلال بادوم ریختم ) یک کاغذ روغنی روش بزارید با وردنه خوب باز کنید بعد که باز شد با چاقو برش بدین حتما تا داغ برش بدین یک ربع بمونه تو دمای محیط سفت میشه و آماده خوردنه با چایی عالیه حتما درست کنید تا کاغذ روغنی رو با روغن مایع چرب کنید بهتره مغزیجات رو میتونید داخل مواد بریزید کارتون راحتر میشه ( وقتی سوهان رو روی کاغذ روغنی میریزید خیلی داغ داغ نباشه خنک هم نشه ولی از دمای بالاش کم بشه).

نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.