طرز تهیه کیک پرتقالی خونگی چیست؟

0

کیک پرتقالی 🍊

این یک دستور تضمینی هست میدونین من چندتا دستور کیک پرتقال امتحان کردم تا بالاخره به این دستور رسیدم هم طعمش راضیم کرد هم بافتش 😍 پس با خیال راحت این دستور رو تقدیمتون میکنم درست کنین و لذت ببرین.

مواد لازم :

تخم مرغ سه عدد

آرد سفید دو لیوان

بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری

وانیل نصف قاشق چای خوری

زعفرون غلیظ دم کرده دو قاشق غذا خوری

آب پرتقال طبیعی بدون پالپ یک لیوان ( ترجیحا ملس باشه نه ترش نه شیرین )

شکر یک لیوان

روغن دو سوم لیوان

اسلایس های پرتقال خشک شده ( واسه تهچین قالب )

 طرز تهیه :تخم مرغ ها رو حسابی هم زدم تا کرمی و کشدار بشه و بهش شکر و وانیل اضافه کردم ، آب پرتقال تازه رو گرفتم دو بار صاف کردم تا کاملا پالپش گرفته بشه ( پالپ باعث تلخی میشه ) در ادامه به تخم مرغ ها اضافه کردم و روغن هم اضافه کردم و زعفرون هم تو همین مرحله اضافه کردم و آرد و بیکینگ پودر هم الک کردم و در آخر اضافه کردم . مواد کیک آمادست .

قالب گرد ۲۴ سانتی متری به ارتفاع ۱۸ رو با کره چرب کردم پرتقال های خشک شده رو که نیم ساعت تو آب گذاشته بودم تا نرم شه چیدم کف قالب و مواد کیک رو به آرومی روش ریختم ( این کیک به اصطلاح آپساید دون هست ) ( upside down ) رفت تو فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه و وقتی قالب سرد شد کاملا کیک رو برگردوندم.

نکته :در نهایت واسه عکاسی روی پرتقال ها رو عسل زدم تا براق و چشمنواز بشه

نکته ی خیلیییییی مهم ❌ : بچه ها بسته به مزه ی آب پرتقالتون شکر رو تنظیم کنین واسه من آب پرتقال ملس بود و یک لیوان شکر بشدت کافی بود

نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.