طرز تهیه دسر لانه بلبلی چیست ؟
در این قسمت ما میخوایم طرز تهیه دسر لانه بلبل را آموزش دهیم
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید .
مواد لازم برای شربت :
4 لیوان آب
3.5 لیوان شکر
1 تکه لیمو
مواد لازم برای خمیر :
200 گرم کره نرم در دماي محيط
نصف استکان روغن ( 1 / 3 لیوان )
2 قاشق غذاخوری ماست
1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک ( یا 1 قاشق مرباخوری )
1 استکان پودر قند ( نصف لیوان )
1 عدد تخم مرغ
5 لیوان آرد ( با کنترل ، بافت هر آرد ممکن است متفاوت باشد )
مواد میانی :
پسته ( در صورت تمایل فندق ، گردو )
برای رویه :
زرده تخم مرغ
طرزتهیه : ابتدا شربت را آماده کنید .مواد شربت را در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت متوسط و وقتی جوش آمد دوباره پنج دقیقه می جوشانیم و از روی اجاق برداشته و بزارید خنک شود .
برای خمیر : همه مواد خمیر بجز آرد را داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید و کم کم و با کنترل آرد را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد . خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و ما بین سلفون و یا کاغذ روغنی با وردنه باز کنید .
به کمک لیوان و یا کاتر گرد به شکل دایره برش بزنید و در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده بچینید . وسط خمیر دیگر را که با وردنه باز کردید را به کمک درب بطری و یا کاتربرش بزنید و بزارید روی خمیری که در سینی گذاشته بودید و وسط آنرا با با پسته و یا فندق و … پر کنید و روی آنرا با زرده تخم مرغ رومال بزنید .
سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا زمانی که پخته و قهوه ای شود . وقتی شیرینی را از فر آوردید بیرون بزارید از دمای اولیه کم شود سپس روی آن شربت بریزید و بذارید 2-3 ساعت استراحت کند و بعد سرو کنید .