طرز تهیه خورشت ناردون چیست؟
امروز میخوام طرز تهیه خورشت ناردون که طعمش بی نظیره رو آموزش بدم.
مواد لازم :
مرغ پنچ: تکه
پیاز :یک عدد بزرگ
سیر :دو حبه
آب انار ؛ لیوان
رب انار :دو قاشق
انار دون کرده: نصف پیمانه
نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه : ابتدا مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و یک ساعت استراحت میدیم . پیاز رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم . کمی که تفت خورد سیر رو اضافه میکنیم . زردچوبه و فلفل رو افزوده و کمی که تفت خورد رب انار و آب انار رو اضافه کرده و شعله رو کم میکنیم . در تابه دیگر مرغ رو سرخ کرره و به خورش اضافه میکنیم .
سپس به مدت چهل و پنج دقیقه فرصت میدیم که مرغ بپزه . در پانزده دقیقه آخر دونه انار رو اضافه میکنیم . این خورش رو میتونید با کته زعفرونی میل کنید – این اندازه خورش برای چهار نفره اگه خواستید بیشتر باشه به نسبت مواد رو اضافه کنید .