طرز تهیه خورشت ناردون چیست؟

0

امروز میخوام طرز تهیه خورشت ناردون که طعمش بی نظیره رو آموزش بدم.

مواد لازم :

مرغ پنچ: تکه

پیاز :یک عدد بزرگ

سیر :دو حبه

آب انار ؛ لیوان

رب انار :دو قاشق

انار دون کرده: نصف پیمانه

نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه : ابتدا مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و یک ساعت استراحت میدیم . پیاز رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم . کمی که تفت خورد سیر رو اضافه میکنیم . زردچوبه و فلفل رو افزوده و کمی که تفت خورد رب انار و آب انار رو اضافه کرده و شعله رو کم میکنیم . در تابه دیگر مرغ رو سرخ کرره و به خورش اضافه میکنیم .

سپس به مدت چهل و پنج دقیقه فرصت میدیم که مرغ بپزه . در پانزده دقیقه آخر دونه انار رو اضافه میکنیم . این خورش رو میتونید با کته زعفرونی میل کنید – این اندازه خورش برای چهار نفره اگه خواستید بیشتر باشه به نسبت مواد رو اضافه کنید .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.