طرز تهیه قنبر پلو شیرازی چیست ؟

0

در این قسمت طرز تهیه قنبر پلو شیرازی یکی از غذا های اصیل شیرازی را آموزش میدهم

مواد لازم :

برنج: ۴ پیمانه

گوشت چرخ کرده مخلوط: ۵۰۰ گرم

مغز گردو :۱۰۰ گرم

کشمش پلویی: ۲۰۰ گرم

رب انار: ۲ قاشق سوپخوری

شیره انگور :۱ قاشق سوپخوری

پیاز :۱ عدد درشت

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن :به میزان لازم


طرز تهیه :

پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده ریز می کنید . به اون نمک و فلفل و و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید . از گوشت قلقلی های خیلی کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید . پیاز رو خلالی خرد کنید . در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه , وقتی پیاز سرخ شد .

گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید , رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید . کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید . تا کشمش ها هم تفت بخورن ! برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد . موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید .

نکته : من مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش را لاي به لاي پلو توي ظرف چیدم و من این روش را بیشتر میپسندم چون احساس میکنم مواد گوشتي ازاول با برنج توي قابلمه دم بکشه گوشت نرم میشه بخاطر همین کارو کردم سليقه يه مراقب باشید که کشمش نسوزه , وقتی رب و شیره رو اضافه کردید , زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه !

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.