طرز تهیه کیک شربتی چیست ؟
کیک شربتی یک کیک با بافتی نرمو لطیفه که میتونید در کنار چای نوش جان کنید.
مواد لازم:
آرد: سه پیمانه
تخم مرغ :۴ عدد
شکر :یک پیمانه
ماست: سه چهارم پیمانه
روغن مایع :یک پیمانه سرخالی
گلاب: نصف پیمانه
آب :نصف پیمانه
عسل :یک قاشق مرباخوری
پودر هل :یک قاشق چایخوری
وانیل :نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
جوش شیرین :نوک قاشق مرباخوری
مواد شربت :
شکر :دو پیمانه
آب :یک پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
عسل: یک قاشق غذا خوری
هل: کمی
زعفران دم کرده: دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه :اول شربت رو درست کنید تا خنک بشه ، آب و شکر رو روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و بعد بقیه مواد شربت رو اضافه کنید و حدود یک ربع بجوشه تا کمی غلیظ بشه . اول در مورد قالب بگم که قالب من ۲۵ سانتی بود و به نظرم چون موادم زیاد بود و قالب بزرگ ، کمی پخت کیک طول کشید و اطراف کیکم کمی رنگش تیره شد ، بهتره توی دو تا قالب ۲۰ سانتی درست کنید یا حتی قالب کاپ کیک ، در هر صورت قالب دلخواه رو با کره چرب و آرد پاشی کنید و بزارین توی فریزر .
تخم مرغ و شکر و وانیل و هل رو با همزن برقی حدود ۷ دقیقه بزنید تا سبک و کشدار بشه ، گلاب و آب رو اضافه و با سرعت کند در حد مخلوط شدن هم بزنید ، ماست و عسل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد روغن رو اضافه و مخلوط کنید و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو سه بار الک کنید و اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید .
بعد بریزین توی قالب دلخواه و اگه قالبتون بزرگه که ۴۵ دقیقه ، اگرم قالب کاپ کیک هست حدود ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر بزارین و وقتی با خلال دندان چک کردین و تمیز بیرون اومد کیکتون آمادست .. بعد بزارین کیک سرد شه و شربت سرد رو بریزین روی کیک و یکی دو ساعت استراحت و بعد نوش جان کنید.
کارستان