طرز تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه چیست؟
کلوچه کنجدی که موادش کاملا در دسترسه و به راحتی میتونید درست کنید که اینم بگم هر چقدر از بافت وطعمش بگم کم گفتم . کلوچه کنجدی
مواد لازم :
آرد :سه لیوان ( دو قاشق از آرد کم کنید جاش نشاسته ذرت بریزید )
نشاسته ذرت: دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ :دو عدد
روغن :سه چهارم پیمانه
ماست :سه قاشق غذاخوری سر پر
بکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری
پودر هل :یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: یک لیوان
گلاب: یک قاشق سوپخوری
نمک :نصف قاشق مرباخوری
کنجد: ب میزان لازم
طرز تهیه :تخم مرغ ها وشکر و پودر هل رو با همزن بزنید تا حجیم وکشدار بشه بعد سه چهارم پیمونه روغن رو اضافه کنید هم بزنید مرحله بعد سه قاشق ماست و یک قاشق گلاب و یک قاشق بکینگ پودر ونصف قاشق چایخوری نمک را اضافه ومواد راهم بزنید حالا دو قاشق از آرد برداشته ودو قاشق نشاسته ذرت اضافه کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید خمیر نسبتا شلی ب دست میاد که حدود یکساعت در یخچال استراحت دهید بعدداخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید گلوله های کوچک از خمیر درست کنید روش کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه قرار دهید در آخر هم چنددقیقه گریل روشنکنید تا روش طلایی بشه مواظب باشید نسوزه پ ن : دستتون رو چرب کنید تا خمیر موقع گلوله کردن به دست نچسبد .
نکته: بیشتر از بیست دقیقه تو فر بمونه زیر کلوچه ها میسوزه
کارستان