طرز تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه چیست؟

0

کلوچه کنجدی که موادش کاملا در دسترسه و به راحتی میتونید درست کنید که اینم بگم هر چقدر از بافت وطعمش بگم کم گفتم . کلوچه کنجدی

مواد لازم :

آرد :سه لیوان ( دو قاشق از آرد کم کنید جاش نشاسته ذرت بریزید )

نشاسته ذرت: دو قاشق غذا خوری

تخم مرغ :دو عدد

روغن :سه چهارم پیمانه

ماست :سه قاشق غذاخوری سر پر

بکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری

پودر هل :یک چهارم قاشق چایخوری

شکر: یک لیوان

گلاب: یک قاشق سوپخوری

نمک :نصف قاشق مرباخوری

کنجد: ب میزان لازم

 

 طرز تهیه :تخم مرغ ها وشکر و پودر هل رو با همزن بزنید تا حجیم وکشدار بشه بعد سه چهارم پیمونه روغن رو اضافه کنید هم بزنید مرحله بعد سه قاشق ماست و یک قاشق گلاب و یک قاشق بکینگ پودر ونصف قاشق چایخوری نمک را اضافه ومواد راهم بزنید حالا دو قاشق از آرد برداشته ودو قاشق نشاسته ذرت اضافه کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید خمیر نسبتا شلی ب دست میاد که حدود یکساعت در یخچال استراحت دهید بعدداخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید گلوله های کوچک از خمیر درست کنید روش کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه قرار دهید در آخر هم چنددقیقه گریل روشنکنید تا روش طلایی بشه مواظب باشید نسوزه پ ن : دستتون رو چرب کنید تا خمیر موقع گلوله کردن به دست نچسبد .

نکته: بیشتر از بیست دقیقه تو فر بمونه زیر کلوچه ها میسوزه

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.