طرز تهیه کیک مرطوب آجیلی چیست ؟
کیک مرطوب آجیلی یک کیک مناسب برای پذیرایی از مهمان های عیدتونه.
مواد لازم:
- شکر :۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۴ عدد
- روغن مایع :۱۱۵ گرم
- وانیل ۱/۴ :
- آرد: ۲۱۰ گرم
- بیکینگ پودر :۱ قاشق غذا خوری سرصاف
- نمک ۱/۸: قاشق چای خوری
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای خوری
- ماست :۱۲۵ گرم ( سون پرچرب استفاده کردم)
- مخلوط آجیل: ( پسته ، بادام ، گردو ) ۵۰ الی ۶۰ گرم
مواد شربت:
- آب: ۱۲۵ گرم
- شکر: ۱۰۰ گرم
- عسل :۲ قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش :۲ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده اختیاری
- نکته: اندازه قالب ۲۳_۲۵ سانت
- نکته: دمای پخت فر برقی ۱۸۰ گازی ۱۹۰ درجه
- نکته:کیک نیمه گرم شربت داغ چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید ک کمی شربت نفوذ کنه
طرز تهیه :
جوش شیرین و ماست مخلوط کنید کنار بزارید شکر و روغن و وانیل با همزن برقی زده شود تخم مرغ ها دانه دانه اضافه شود هر تخم مرغ ۳۰ ثانیه هم بزنید آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شود نصف آرد رو ب مواد تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم میزنیم مخلوط ماست و جوش شیرین اضافه شود مرحله آخرمابقی آرد اضافه شود هم میزنیم تا گلوله ای باقی نمونه داخل قالب چرب و کاغذ روغنی انداخته ایم مواد کیک رو میریزیم چند ضربه میزنیم تا صاف و یکدست بشه ۵۰ گرم آجیل رو روی کیک میریزیم فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ ب مدت ۳۵ _۴۵ بپزد.
طرز تهیه شربت :
آب لیمو آب روی حرارت گرم شود و شکر و عسل اضافه شود ترش اضافه شود ۵ دقیقه بجوشد و زعفران اضافه شود کیک کمی خنک شد شربت داغ رو روش بریزید و نوش جان کنید.