طرز تهیه کیک مرطوب آجیلی چیست ؟

0

کیک مرطوب آجیلی یک کیک مناسب برای پذیرایی از مهمان های عیدتونه.

مواد لازم:

  1. شکر :۱۰۰ گرم
  2. تخم مرغ: ۴ عدد
  3. روغن مایع :۱۱۵ گرم
  4. وانیل ۱/۴ :
  5. آرد: ۲۱۰ گرم
  6. بیکینگ پودر :۱ قاشق غذا خوری سرصاف
  7. نمک ۱/۸: قاشق چای خوری
  8. جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای خوری
  9. ماست :۱۲۵ گرم ( سون پرچرب استفاده کردم)
  10. مخلوط آجیل: ( پسته ، بادام ، گردو ) ۵۰ الی ۶۰ گرم

مواد شربت:

  1. آب: ۱۲۵ گرم
  2. شکر: ۱۰۰ گرم
  3. عسل :۲ قاشق غذا خوری
  4. آب لیمو ترش :۲ قاشق غذا خوری
  5. زعفران دم کرده اختیاری
  6. نکته: اندازه قالب ۲۳_۲۵ سانت
  7. نکته: دمای پخت فر برقی ۱۸۰ گازی ۱۹۰ درجه
  8. نکته:کیک نیمه گرم شربت داغ چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید ک کمی شربت نفوذ کنه

طرز تهیه :

 آموزش پخت کیک خوشمزه  کتاب آشپزی  کیک عید نوروز  مجله آشپزی

جوش شیرین و ماست مخلوط کنید کنار بزارید شکر و روغن و وانیل با همزن برقی زده شود تخم مرغ ها دانه دانه اضافه شود هر تخم مرغ ۳۰ ثانیه هم بزنید آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شود نصف آرد رو ب مواد تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم میزنیم مخلوط ماست و جوش شیرین اضافه شود مرحله آخرمابقی آرد اضافه شود هم میزنیم تا گلوله ای باقی نمونه داخل قالب چرب و کاغذ روغنی انداخته ایم مواد کیک رو میریزیم چند ضربه میزنیم تا صاف و یکدست بشه ۵۰ گرم آجیل رو روی کیک میریزیم فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ ب مدت ۳۵ _۴۵ بپزد.

آموزش پخت کیک خوشمزه کتاب آشپزی کیک عید نوروز مجله آشپزی

طرز تهیه شربت :

آب لیمو آب روی حرارت گرم شود و شکر و عسل اضافه شود ترش اضافه شود ۵ دقیقه بجوشد و زعفران اضافه شود کیک کمی خنک شد شربت داغ رو روش بریزید و نوش جان کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.