طرز تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه مجلسی

0

قرمه سبزی یکی از غذاهای اصیل ایرانیه که خیلی طرفدار داره و در  این قسمت میخواهیم طرز تهیه آن آموزش بدهیم.

مواد لازم:

پیاز بزرگ: یک عدد

گوشت ترجیحا گوسفندی :چهارصد گرم

سبزی قرمه سبزی:یک کیلو

لوبیا چیتی یا قرمز ( یا ترکیب هر دو ) :دویست گرم

لیمو عمانی: سه عدد

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه :به میزان لازم

پودر شنبلیله خشک :یک قاشق غذا خوری سرخالی

زعفرون آب کرده: یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برای یه قرمه سبزی خوشمزه اصلی ترین بخش سبزیش هست : سبزی قرمه سبزی شامل تره ، اسفناج ، جعفری ، شنبلیله هست که البته وجود پیازچه و ریحون هم خیلی طعم قرمه سبزی رو لذیذ میکنه ، درضمن تازه بودن سبزی هم خیلی تو خوشمزگی خورش تاثیر گذاره . اگه یه کیلو سبزی قرمه سبزی رو پاک کنید ، خرد کنید و در نهایت سرخ کنید برای پنج نفر کافیه ( حتما سبزی رو ریز خرد کنید و حسابی سرخ کنید تا رنگ نهایی قرمه سبزی تیره تر بشه فقط مراقب باشید زیاد سرخ نشه که تلخ بشه ).

طرز تهیه قرمه سبزی طرز تهیه قرمه سبزی غذای سنتی ایرانی غذای سنتی ایرانی فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی مجله آشپزی

داخل قابلمه اول پیاز رو ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه تفت میدیم و یه کم که طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم ( ترجیحا گوشت گوسفندی با استخوون باشه ) بعد که گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و در آخر هم لوبیا رو میریزیم ( حتما از ۱۲ ساعت قبل لوبیا رو خیس کنید و دو بار هم آبش رو عوض کنید و بعد تو قابلمه در حد ده دقیقه بجوشونید و آبش رو دور بریزید ، اینکار باعث میشه هم رنگ خورشت رو کدر نکنه و هم اینکه لوبیاتون داخل خورش وا نمیره ) یه تفت که دادیم آب جوشیده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم جا بیافته .

دو ساعت بعد از اینکه پخت ، لیمو عمانی ها رو که از یه ساعت قبل داخل آب سرد گذاشتیم تا تلخیش گرفته بشه رو با چنگال دو تا سوراخ روش ایجاد میکنیم و به خورش اضافه میکنیم همراه با یک قاشق شنبلیله خشک و یک قاشق زعفرون دم کرده و نمک و فلفل و اجازه میدیم تا حسابی جا بیفته وبه روغن بیوفته.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.