طرز تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه مجلسی
قرمه سبزی یکی از غذاهای اصیل ایرانیه که خیلی طرفدار داره و در این قسمت میخواهیم طرز تهیه آن آموزش بدهیم.
مواد لازم:
پیاز بزرگ: یک عدد
گوشت ترجیحا گوسفندی :چهارصد گرم
سبزی قرمه سبزی:یک کیلو
لوبیا چیتی یا قرمز ( یا ترکیب هر دو ) :دویست گرم
لیمو عمانی: سه عدد
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه :به میزان لازم
پودر شنبلیله خشک :یک قاشق غذا خوری سرخالی
زعفرون آب کرده: یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
برای یه قرمه سبزی خوشمزه اصلی ترین بخش سبزیش هست : سبزی قرمه سبزی شامل تره ، اسفناج ، جعفری ، شنبلیله هست که البته وجود پیازچه و ریحون هم خیلی طعم قرمه سبزی رو لذیذ میکنه ، درضمن تازه بودن سبزی هم خیلی تو خوشمزگی خورش تاثیر گذاره . اگه یه کیلو سبزی قرمه سبزی رو پاک کنید ، خرد کنید و در نهایت سرخ کنید برای پنج نفر کافیه ( حتما سبزی رو ریز خرد کنید و حسابی سرخ کنید تا رنگ نهایی قرمه سبزی تیره تر بشه فقط مراقب باشید زیاد سرخ نشه که تلخ بشه ).
داخل قابلمه اول پیاز رو ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه تفت میدیم و یه کم که طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم ( ترجیحا گوشت گوسفندی با استخوون باشه ) بعد که گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و در آخر هم لوبیا رو میریزیم ( حتما از ۱۲ ساعت قبل لوبیا رو خیس کنید و دو بار هم آبش رو عوض کنید و بعد تو قابلمه در حد ده دقیقه بجوشونید و آبش رو دور بریزید ، اینکار باعث میشه هم رنگ خورشت رو کدر نکنه و هم اینکه لوبیاتون داخل خورش وا نمیره ) یه تفت که دادیم آب جوشیده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم جا بیافته .
دو ساعت بعد از اینکه پخت ، لیمو عمانی ها رو که از یه ساعت قبل داخل آب سرد گذاشتیم تا تلخیش گرفته بشه رو با چنگال دو تا سوراخ روش ایجاد میکنیم و به خورش اضافه میکنیم همراه با یک قاشق شنبلیله خشک و یک قاشق زعفرون دم کرده و نمک و فلفل و اجازه میدیم تا حسابی جا بیفته وبه روغن بیوفته.