طرز تهیه فلافل گوشت چیست؟
فلافل گوشت یکی از غذا های محبوب جنوبی است که به راحتی میتوانید در منزل آن را درست کنید .
مواد لازم :
- نخود ۱۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- سیب زمینی ۱ عدد کوچک
- فلفل دلمه سبز ۱/۴ یک فلفل متوسط
- جعفری یک مشت
- نمک ، فلفل ، پاپریکا ، پودرسیر ، پودرتخم گشنیز ، زردچوبه
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نان بولکی
- خیارشور ، مایونز ، ماست گوجه ، کلم قرمز و سفید
- ریحان یا جعفری تازه
طرز تهیه :
ابتدا نخود را از شب قبل به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم و مرتب آبش رو عوض میکنیم ، و بعد از آن در آبکش ریخته تا کاملا آب اضافیش بره ، بعد در غذاساز ریخته ( بهتره از چرخ گوشت استفاده کنید ) و میکس کنید سپس سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه و پوره سیر را هم اضافه کرده من برای اینکه موادم یکدست بشه و آب نندازه مواد را رنده کردم و بعد در غذاساز ریختم و همه مواد را باهم میکس میکنیم ، بعد از آن مواد را در ظرف مناسبی ریخته و گوشت چرخکرده و ادویه ها را اضافه میکنیم ، و با دستکش حسابی مواد را با هم ورز میدهیم تا مواد یکدست و چسبنده بشود.
در مرحله آخر جعفری را هم که ساطوری خرد کردیم اضافه میکنیم ، من فلافل های گوشت را در دست فرم دادم و در سینی چیدم و بعد در یخچال استراحت دادم که خب کارمون خیلی راحتر میشه و اگر فلافل برشته تر میخواین مواد رو کمتر بردارید و پهن تر میکنید و بعد در روغن سرخ کنید . و با کاهو ، گوجه ، کلم و سس خیارشور که ترکیب خیارشور رنده شده ، مایونز ، ماست ، نمک و فلفل و سرکه هست میل کنید.