طرز تهیه پیراشکی لقمه ای خونگی چیست؟
پیراشکی لقمه ای یکی از راحت ترین مدل های پیراشکی برای درست کردن در منزل است .
مواد لازم:
شیره خرما یا انگور: سه قاشق غذا خوری
آرد: یک لیوان
شیر :نصف لیوان
بکینگ پودر :یک قاشق غذا خوری
وانیل: نوک قاشق مرباخوری
تخم مرغ :یک عدد
کره :۳۰ گرم
پودر قند و شکلات یا عسل برای تزئین
طرز تهیه :
اول تخم مرغ را با وانیل هم می زنیم تا از لختگی در بیاد و کره به دمای محیط رسیده و شیر و شیره خرما یا انگور رو بهش اضافه میکنیم و مواد رو باهم مخلوط میکنیم و یک لیوان آرد الک شده رو هم به مواد اضافه و هم میزنیم اگه لازم بود دوقاشق دیگه آرد رو دوباره بهش اضافه میکنیم تا به غلظتی برسه که نه زیاد شل و نه زیا سفت باشه باید به راحتی از قیق رد بشه بعد بکینگ پودر رو هم میریزیم و بعد از هم زدن مواد رو به داخل قیق بریزید و مطابق فیلم داخل روغن بندازید و سرخ کنیدروغن باید به همه جای پیراشکی برسه تا پیراشکی های خوش رنگ ورویی داشته باشیم و شکل خودشون رو حفظ کنن و در آخر روشون پودر قند بریزید و با عسل یا شکلات صبحانه تزئین و نوش جان کنید .