طرز تهیه پیراشکی لقمه ای خونگی چیست؟

0

پیراشکی لقمه ای یکی از راحت ترین مدل های پیراشکی برای درست کردن در منزل است .

مواد لازم:

شیره خرما یا انگور: سه قاشق غذا خوری

آرد: یک لیوان

شیر :نصف لیوان

بکینگ پودر :یک قاشق غذا خوری

وانیل: نوک قاشق مرباخوری

تخم مرغ :یک  عدد

کره :۳۰ گرم

پودر قند و شکلات یا عسل برای تزئین

طرز تهیه :

اول تخم مرغ را با وانیل هم می زنیم تا از لختگی در بیاد و کره به دمای محیط رسیده و شیر و شیره خرما یا انگور رو بهش اضافه میکنیم و مواد رو باهم مخلوط میکنیم و یک لیوان آرد الک شده رو هم به مواد اضافه و هم میزنیم اگه لازم بود دوقاشق دیگه آرد رو دوباره بهش اضافه میکنیم تا به غلظتی برسه که نه زیاد شل و نه زیا سفت باشه باید به راحتی از قیق رد بشه بعد بکینگ پودر رو هم میریزیم و بعد از هم زدن مواد رو به داخل قیق بریزید و مطابق فیلم داخل روغن بندازید و سرخ کنیدروغن باید به همه جای پیراشکی برسه تا پیراشکی های خوش رنگ ورویی داشته باشیم و شکل خودشون رو حفظ کنن و در آخر روشون پودر قند بریزید و با عسل یا شکلات صبحانه تزئین و نوش جان کنید .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.