طرز تهیه آش ترش زنجان چیست ؟

0

آش ترش زنجان یکی از آش های سنتی زنجان است که طعم و بوی عالیی دارد .

مواد لازم برای 5 نفر :

پیاز :2 عدد متوسط

هویچ حلقه شده : 150 گرم

مغز بادام : 30 گرم

مغز فندق : 30 گرم

آلوچه ترش و ریز : 100 گرم

سبزی آش ( تره ، جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، شوید ) : 750 گرم

سیب زمینی خرد شده : 150 گرم

آلوچه خورشتی درشت : 80 گرم

آلبالوی خشک : 50 گرم

لوبیا چیتی و نخود : 200 گرم ( پخته شده )

عدس : 100 گرم

مغز گردو : 50 گرم

رشته اش : 250 گرم

لبوی پخته : 75 گرم

زردآلوی خشک : 50 گرم

زردچوبه : 2 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

رب انار ترش :50 گرم

شیره انگور یا شکر : 50 گرم

کمی سرکه نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

طرزتهیه : ابتدا پیاز نگینی خرد کرده و تفت دهید زردچوبه و فلفل سیاه بزنید و سپس هویج ، بادام ، فندق ، عدس و آه وچه خورشتی را با 2 لیتر آب اضافه کرده بگذارید نیم پز شود . سپس آلوچه ریز ترش را اضافه کنید پس از اینکه کمی نرم شدند سبزی آش ، نخود و لوبیای پخته شده ، آلبالو خشک را اضافه کنید و بگذارید بپزد .

کمی پس از اضافه کردن سبزی ، سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید رب گوجه فرنگی ، رب انار ، سرکه ، شیره انگور و نمک را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و به آش اضافه کنید . بعد از اینکه کمی جا افتاد ، مغز گردو ، زردآلوی خشک ، لبوی پخته و رشته آش را اضافه کنید اگر آش کمی آبکی بود ، 1 قاشق آرد را در یک لیوان آب حل کرده به آش اضافه کنید و صبر کنید تا خوب جا بیافتد آش را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پیازداغ ، نعناع داغ ، سیر داغ و مغزها تزیین کنید .

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.