طرز تهیه تهچین با تهدیگ کتف و بال
تهچین با تهدیگ کتف و بال یک غذای لذیذ برای مهمانی هایتان است.
مواد لازم :
- کتف و بال : شش عدد
- برنج: دو پیمانه
- تخم مرغ : دو عدد
- ماست :شش قاشق غذا خوري
- روغن : دو قاشق غذا خوري
- زعفران :به مقدار لازم
- زرشك و خلال پسته : به مقدار لازم
طرز تهیه :
از شب قبل کتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زیتون و کمی سس فرانسه مخلوط کردم و گذاشتم توی زیپ کیپ تا مزه دار بشه . برنج رو خیس میکنیم سه ساعت کافیه . زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداری شکر ( مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شیرین بشه خب حالا میریم سراغ مواد تهچین تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و با همزن دستي ميزنيم تا مایه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم .
وقتي برنج رو ابکشی کردیم با مواد تهچین مخلوط میکنیم . توي قابلمه روغن میریزیم کتف و بالها رو میچینیم و یه کفگیر از تهچین میریزیم و با کفگیر فشار میدیم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچینو میریزیم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقیه تهچین یکساعت زمان میدیم برای پخت . تهچینمون آمادست کف قابلمه رو زیر آب یخ بگیرید تا کامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزارید و برگردونید .
کارستان