طرز تهیه تهچین با تهدیگ کتف و بال

0

تهچین با تهدیگ کتف و  بال یک غذای لذیذ برای مهمانی هایتان است.

مواد لازم :

  1. کتف و بال : شش عدد
  2. برنج: دو پیمانه
  3. تخم مرغ : دو عدد
  4. ماست :شش قاشق غذا خوري
  5. روغن : دو قاشق غذا خوري
  6. زعفران :به مقدار لازم
  7. زرشك و خلال پسته : به مقدار لازم

طرز تهیه :

از شب قبل کتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زیتون و کمی سس فرانسه مخلوط کردم و گذاشتم توی زیپ کیپ تا مزه دار بشه . برنج رو خیس میکنیم سه ساعت کافیه . زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداری شکر ( مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شیرین بشه خب حالا میریم سراغ مواد تهچین تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و با همزن دستي ميزنيم تا مایه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم .

وقتي برنج رو ابکشی کردیم با مواد تهچین مخلوط میکنیم . توي قابلمه روغن میریزیم کتف و بالها رو میچینیم و یه کفگیر از تهچین میریزیم و با کفگیر فشار میدیم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچینو میریزیم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقیه تهچین یکساعت زمان میدیم برای پخت . تهچینمون آمادست کف قابلمه رو زیر آب یخ بگیرید تا کامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزارید و برگردونید .

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.