طرز تهیه خورشت لوبیا سبز چیست ؟
در این قسمت طرز تهیه خورشت لوبیا سبز را آموزش میدهیم .
مواد لازم :
- گوشت: 400 گرم
- لوبیا سبز: 300 گرم
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- سير :2 حبه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
- گردلیمو یا آبلیمو: به مقدار لازم
- سیب زمینی هم بدلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیرها را رنده کرده و اضافه می کنیم . پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم . تفت دادن را ادامه می تا مواد با هم یکدست شوند سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم . گوشت را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود . پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد آب جوش را به قابلمه اضافه می کنیم و درش را می بندیم . حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد .
پس از 1 ساعت که گوشت کمی نرم شد رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه می کنیم . لوبیا سبز تمیز و شسته شده را به صورت تکه های ۱ الی ۲ سانتی برش می زنیم ۱۵ دقیقه بخارپز می کنیم سپس لوبیاسبز ها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا فقط کمی سرخ شوند . وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک ، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده را به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه را میزاریم تا خورشت کاملا جا بیفته و روغن بندازه ( 40 دقیقه کافیه ) .
آخرای پخت گردلیمو را هم اضافه می کنیم . سپس به همراه برنج سرو می کنیم
_میتونید مقدار گوشت و لوبیای خورش را کم و زیاد کنید .
– استفاده از گوجه فرنگی سلیقه ای است.
– اضافه کردن 2-3 عدد لیمو عمانی طعم بهتری به خورش لوبیا میدهد.
_میتونید بجای گوجه از هویج استفاده کنید .
کارستان