طرز تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر +عکس

0

زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یک غذای عالی برای مهمانی هایتان است .

مواد لازم :

برای رول مرغ :

  1. سینه مرغ : 3 عدد
  2. زرشک سرخ شده ( می توانید پسته و خلال بادم اضافه کنید ) : 3 قاشق غذاخوری
  3. زردچوبه : 1/2 قاشق چایخوری
  4. پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
  5. ادویه جات مرغ : 1 قاشق چایخوری
  6. فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
  7. پول بیبر : 1 قاشق چایخوری نمک : 1 قاشق چایخوری
  8. پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
  9. گوجه فرنگی رنده شده : 3 عدد رب
  10. گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  11. آب زعفران : 3 قاشق غذاخوری
  12. آب پرتقال : 1/3 لیوان
  13. قند : 1-2 عدد ( اختیاری )
  14. گالیلابلانکا سبزيجات : 1 عدد
  15. کره : 1 قاشق غذاخوری
  16. زردچوبه : 1/2 قاشق غذاخوری
  17. نمک و فلفل به میزان لازم

برای برنج :

  1. برنج : 2 پیمانه ( آبکش شده )
  2. سیب زمینی رنده شده ( آبش گرفته بشه ) : 2 عدد
  3. آب زعفران : 4 پیمانه
  4. برای طعم زرشک سرخ شده برای تزیین

طرز تهیه :

اول سینه ی مرغ تمیز شده را میکوبید تا کمی نازك بشن  بعد درون ظرفی جدا سینه ی مرغ را با تمام ادویه های ذکر شده مزه دار میکنید وروی پلاستيك سلفون پهن میکنید زرشك تفت داده شده را به صورت يك نوار روی مرغ ها میچینید و بعد مرغ را رول میکنید و گوشه های رولتون را خوب میبندید و میذارید توی فریزر ۱ ساعت بماند .

در این حین سس مرغ را آماده میکنید  اول پیاز با زردچوبه رو تفت بدید بعد گوجه و رب رو سرخ کنید ، بعد که مواد کامل سرخ شدند بقیه موادی که بالا ذکر شدند رو با کمی آب که اضافه کردید میزارید تا با دمای پایین سس جا بیفتد.مرغ رو از فریزر در بیارید و کمی آرد روی اون بپاشید و حالا سرخ کنید ؛ خوب که همه طرف اون سرخ شد داخل سس قرار بدید و بگذارید ۱ ساعت کامل داخل سس در دمای کم بپزه و جا بیفتد.
برای برنج سیب زمینی زنده شده را با زعفران مخلوط کرده و کف قابلمه میریزیم و با قاشق آن را صاف کاف کرده بعد برنج آبکش شده را روی آن ریخته و با قاشق آن را فشرده کرده و دم میندازیم.

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.