طرز تهیه رولت گوشت گوشت چیست ؟

0

رولت گوشت گوشت یکی از خوشمزه ترین غذا های ایرانیه که به راحتی میتونید درست کنید.

مواد لازم :

  1. چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  2. پیاز ۲ عدد متوسط
  3. آرد سفیدیانخودچی ۱ قاشق غذا خوری
  4. زعفران ، نمک و فلفل و  هویج و زرشک وگردو به اندازه لازم

طرز تهیه :

پیاز میکس شده را آب آن را بگیرید و گوشت و زعفران وفلفل و به دلخواه سیر و یا پودر سیر و آرد نخودچی را مخلوط کرده و خوب ورز بدهید و هویج را بپزید و زرشک را کمی تفت بدهید یک کیسه فریزر را باز کنید وگوشت را کاملا به شکل مربع یا مستطیل باز کنید وسط آن را هویج پخته و زرشک و گردو را بریزید و به آرامی رول کنید و کنار های آن را خوب سفت کنید به عبارتی شکلات پیچ کنید و بگذارید در یخچال حداقل نیم الی یک ساعت بماند .

سس رولت :ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کنید وتفت بدهید و یک قاشق رب و یک عدد گوجه فرنگی بدون پوست را نگینی تفت بدهید میتوانید سیب زمینی و دو الی سه عدد فلفل هم اضافه کنید و نمک و فلفل و زعفران بریزید و در حد دو سوم لیوان آب بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید . ابتدا رولت را کمی تفت بدهید وسپس آن را در سس بگذارید تا کمی با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.