طرز تهیه بستنی زمستونی خونگی

0

بستنی زمستونی یکی از بستنی های پر طرفداره که میتونید در منزل درست کنید.

مواد لازم :

  1. سفیده تخم مرغ :دو عدد
  2. شکر دانه ریز:نصف لیوان
  3. پودر ژلاتین: نصف قاشق غذا خوری
  4. وانیل: نصف قاشق چای خوری
  5. پودر تارتار: نوک  قاشق چای خوری( اگه ندارید حذف کنید )
  6. شکلات :به مقدار لازم
  7. تارت قیفی یا تارت حلوایی:حدود چهل عدد
  8. ترافل برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا ژلاتین رو با دو قاشق آب مخلوط کنید و اجازه بدید اسفنجی بشه و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید تا کاملا شفاف وروون بشود ، سپس سفیده تخم مرغ و تارتار رو داخل ظرف بلور یا استیل بزنید تا سفیده حجیم بشود و کمی فرم بگیرد حالا وانیل و شکر رو کم کم اضافه کنید و بزنید تا کاملا سفت بشود و فرم بگیرد .

سپس ظرف سفیده رو روی حرارت کتری بزارید و دوباره حدود پنج دقیقه روی حرارت بزنید تا هم شکر داخل سفیده آب بشود و دون دون نباشد هم سفیده از خامی دربیاد . در انتها ژلاتین رو به سفیده ها اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشود . نوک قیف یکبارمصرف رو کمی برش بدید از مواد سفیده داخل قیف بریزید و تارت ها رو با سفیده ها پر کنید .

برای اینکه بستنی ها صاف بایستد و نچسبند بهم یه شونه تخم مرغ تمیز داشته باشید و قیف ها رو داخل شونه تخم مرغ بچینید تا هم ایستاده بماند هم بهم نچسبند . یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیرد سپس شکلات داخل یه پیاله کوچیک یا یه فنجون بنماری کنید و قیف ها رو داخل شکلات فرو کنید و درصورت دلخواه روش ترافل بریزید و دوباره داخل شونه تخم مرغ بچینید و بزارید یخچال تا شکلات ببندد  امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.