طرز تهیه بستنی زمستونی خونگی
بستنی زمستونی یکی از بستنی های پر طرفداره که میتونید در منزل درست کنید.
مواد لازم :
- سفیده تخم مرغ :دو عدد
- شکر دانه ریز:نصف لیوان
- پودر ژلاتین: نصف قاشق غذا خوری
- وانیل: نصف قاشق چای خوری
- پودر تارتار: نوک قاشق چای خوری( اگه ندارید حذف کنید )
- شکلات :به مقدار لازم
- تارت قیفی یا تارت حلوایی:حدود چهل عدد
- ترافل برای تزیین
طرز تهیه :
ابتدا ژلاتین رو با دو قاشق آب مخلوط کنید و اجازه بدید اسفنجی بشه و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید تا کاملا شفاف وروون بشود ، سپس سفیده تخم مرغ و تارتار رو داخل ظرف بلور یا استیل بزنید تا سفیده حجیم بشود و کمی فرم بگیرد حالا وانیل و شکر رو کم کم اضافه کنید و بزنید تا کاملا سفت بشود و فرم بگیرد .
سپس ظرف سفیده رو روی حرارت کتری بزارید و دوباره حدود پنج دقیقه روی حرارت بزنید تا هم شکر داخل سفیده آب بشود و دون دون نباشد هم سفیده از خامی دربیاد . در انتها ژلاتین رو به سفیده ها اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشود . نوک قیف یکبارمصرف رو کمی برش بدید از مواد سفیده داخل قیف بریزید و تارت ها رو با سفیده ها پر کنید .
برای اینکه بستنی ها صاف بایستد و نچسبند بهم یه شونه تخم مرغ تمیز داشته باشید و قیف ها رو داخل شونه تخم مرغ بچینید تا هم ایستاده بماند هم بهم نچسبند . یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیرد سپس شکلات داخل یه پیاله کوچیک یا یه فنجون بنماری کنید و قیف ها رو داخل شکلات فرو کنید و درصورت دلخواه روش ترافل بریزید و دوباره داخل شونه تخم مرغ بچینید و بزارید یخچال تا شکلات ببندد امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.