طرز تهیه دسر پان اسپانیا چیست ؟

0

دسر پان اسپانیا یک دسر جدید است که طعم عالیی دارد.

مواد لازم :

  1. شیر: ۴ لیوان
  2. شکر : دو سوم الی یک لیوان
  3. تخم مرغ :۲ عدد
  4. آرد سفید: نصف لیوان
  5. نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  6. وانیل: نصف قاشق چایخوری
  7. کره: ۵۰ گرم
  8. خامه صبحانه :۱۵۰ گرم
  9. بیسکویت پتی بور: حدود دو بسته
  10. پودر کاکائو: دوالی ۳ قاشق غذاخوری
  11. گردوی خردشده: مقدار دلخواه
  12. موز: دلخواه

آشپزی ساده سریع دسر مجلسی طرز تهیه دسر پان اسپانیا کتاب آشپزی مجله آشپزی طرز تهیه دسر خوشمزه

طرز تهیه :

اول تخم مرغ و شکر رو سه دقیقه بزنید .حالا نشاسته ذرت رو تو شیر خنک حل کنید بعد آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل بشود .

حالا مخلوط شکرو تخم مرغ زده شده رو به شیر اضافه کنید.اگه بخواید این دسر رو دو رنگ درست کنید همین مرحله قبل گذاشتن روی گاز مواد رو نصف کنید یکیش که همانطوری سفید باقی بماند و به اون یکی پودر کاکائو اضافه کنید.

حالاهردو مواد رو شعله متوسط بذارید تا به غلطت فرنی برسد مدام هم بزنید.حالا شعله رو خاموش کنید و کره و وانیل اضافه کنید و یکم که از حرارت افتاد خامه اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست بشود.

حالا کف ظرف بسکویت پتی بور بچینید روش گردوی خردشده یا موز حلقه شده بچینید و یک لایه دسر باز بیسکویت و گردو و یک لایه ی دیگه از دسر تا آخر همین ترتیب ادامه دهید .چندساعت بذارید یخچال و نوش جان کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.