طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی چیست ؟

0

مرغ شکم پر مازندرانی یک غذای عالی و لذیذ برای پذیرایی از مهمان هایتان است که طعمی بی نظیر دارد .

مواد لازم :

  1. زرشک :۲ قاشق غذا خوری
  2. الوچه جنگلی: خشک ۱۰عدد
  3. سبزی معطر ( گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه.پونه ( اوجی ): ۴۰۰ گرم
  4. پیاز رنده شده : ۱ عدد
  5. گردو پودر شده :۱۰۰ گرم
  6. رب انار: ۱ قاشق سوپخوری
  7. نمك و ادویه: به میزان لازم
  8. فلفل قرمز چرخ شده: به میزان لازم
  9. تخم انار: ۲ قاشق غذا خوری
  10. مرغ :یک عدد

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ آموزش غذای شمالی آموزش غذای شمالی آموزش غذای مجلسی آموزش غذای مجلسی مجله آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

طرز تهیه:

مرغ و از چند ساعت قبل با پیاز خلال شده نمک و ادویه پاپریکا پودرسیر کمی زعفران میزنید و میگذارید در یخچال بهتر است از شب قبل مرغ را در مواد بخوابانید بعد خلال های پیاز و کاملا جدا می کنید.

پیاز رنده شده را تفت می دهید تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهید ، آلوچه و دونه انار ترش و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنید ، رب انار را اضافه می کنید و بعد گردو را اضافه می کنید ، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و با خلال فیکس می کنید یا با نخ و سوزن میدوزید مرغ را درون روغن سرخ کرده و نصف لیوان آب میریزید و روی حرارت ملایم تا خوب پخته شود آبش که خشک شد دوباره نصف لیوان آب میریزید تا مرغ کاملا پخته بشود ( اگر یک دفعه  مقدار زیادی آب بریزید طعم مرغ اصلا خوب نمیشود )

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.