طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی چیست ؟
مرغ شکم پر مازندرانی یک غذای عالی و لذیذ برای پذیرایی از مهمان هایتان است که طعمی بی نظیر دارد .
مواد لازم :
- زرشک :۲ قاشق غذا خوری
- الوچه جنگلی: خشک ۱۰عدد
- سبزی معطر ( گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه.پونه ( اوجی ): ۴۰۰ گرم
- پیاز رنده شده : ۱ عدد
- گردو پودر شده :۱۰۰ گرم
- رب انار: ۱ قاشق سوپخوری
- نمك و ادویه: به میزان لازم
- فلفل قرمز چرخ شده: به میزان لازم
- تخم انار: ۲ قاشق غذا خوری
- مرغ :یک عدد
طرز تهیه:
مرغ و از چند ساعت قبل با پیاز خلال شده نمک و ادویه پاپریکا پودرسیر کمی زعفران میزنید و میگذارید در یخچال بهتر است از شب قبل مرغ را در مواد بخوابانید بعد خلال های پیاز و کاملا جدا می کنید.
پیاز رنده شده را تفت می دهید تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهید ، آلوچه و دونه انار ترش و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنید ، رب انار را اضافه می کنید و بعد گردو را اضافه می کنید ، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و با خلال فیکس می کنید یا با نخ و سوزن میدوزید مرغ را درون روغن سرخ کرده و نصف لیوان آب میریزید و روی حرارت ملایم تا خوب پخته شود آبش که خشک شد دوباره نصف لیوان آب میریزید تا مرغ کاملا پخته بشود ( اگر یک دفعه مقدار زیادی آب بریزید طعم مرغ اصلا خوب نمیشود )