طرز تهیه کباب بره چینی چیست ؟

0

کباب بره چینی یک کباب لذیذ است این غذای خوشمزه را همراه با نان و سس یا همراه با برنج میل کنید حتما امتحان کنید.

طرز تهیه کباب بره چینی طرز تهیه کباب بره چینی طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه انواع کباب مجله آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی بهترین غذای چینی بهترین غذای چینی

مواد لازم :

  1. گوشت بدون استخوان ران بره : یک کیلو و 200 گرم
  2. ماست چکیده : نصف پیمانه
  3. سیر له شده و خمیری : ۳ حبه
  4. زنجبیل تازه رنده شده : ۱ قاشق چایخوری
  5. پاپریکا : یک قاشق چایخوری
  6. سرکه بالزامیک : ۱ قاشق غذاخوری
  7. سس سویا : ۱ قاشق غذاخوری
  8. پودر فلفل قرمز : ۱/۳ قاشق چایخوری
  9. روغن زيتون بكر : ۷ قاشق سوپخوری
  10. کره ذوب شده : ۲ قاشق سوپخوری

 طرز تهیه کباب بره چینی طرز تهیه کباب بره چینی طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه انواع کباب مجله آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی بهترین غذای چینی بهترین غذای چینی

طرز تهیه:

کباب بره ابتدا گوشت را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید ، سپس بقیه مواد ( به جز کره ) را افزوده و بخوبی زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند . مخلوط گوشت را برای یک شب داخل یخچال بگذارید تا مزه دار و ترد شود .

گوشت ها را از داخل سس بیرون آورده و مواد آن را پاک کنید ، سپس به سیخ زده و با کره چرب نمایید . گوشت ها را روی زغال و یا کباب پز قرار داده و به سلیقه خودتان بپزید . سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و با برنج یا سبزیجات دلخواهتان سرو نمایید .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.