طرز تهیه کباب بره چینی چیست ؟
کباب بره چینی یک کباب لذیذ است این غذای خوشمزه را همراه با نان و سس یا همراه با برنج میل کنید حتما امتحان کنید.
مواد لازم :
- گوشت بدون استخوان ران بره : یک کیلو و 200 گرم
- ماست چکیده : نصف پیمانه
- سیر له شده و خمیری : ۳ حبه
- زنجبیل تازه رنده شده : ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا : یک قاشق چایخوری
- سرکه بالزامیک : ۱ قاشق غذاخوری
- سس سویا : ۱ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز : ۱/۳ قاشق چایخوری
- روغن زيتون بكر : ۷ قاشق سوپخوری
- کره ذوب شده : ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
کباب بره ابتدا گوشت را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید ، سپس بقیه مواد ( به جز کره ) را افزوده و بخوبی زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند . مخلوط گوشت را برای یک شب داخل یخچال بگذارید تا مزه دار و ترد شود .
گوشت ها را از داخل سس بیرون آورده و مواد آن را پاک کنید ، سپس به سیخ زده و با کره چرب نمایید . گوشت ها را روی زغال و یا کباب پز قرار داده و به سلیقه خودتان بپزید . سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و با برنج یا سبزیجات دلخواهتان سرو نمایید .