طرز تهیه حلوا عربی چیست ؟
دوستان این حلوا به خاطر وجود شیرخشک خیلی خوش طعمه ولی بافتش با حلواهای دیگه کمی فرق میکند ، کش میاد و طعمی کاراملی سوهانی دارد ، نرمالش این است که کمی شل تر از حلواهای دیگه باشد و با قاشق سرو کنید ولی خب اگه سفت بخواید هم میتونید حرارت بیشتری بدید که البته من با قاشق بیشتر می پسندم .
مواد لازم :
- شکر ۲ لیوان
- آب 1 ليوان
- گلاب ۱ / ۴ لیوان
- پودرهل اق.چ
- زعفرون هرچی بیشتر بهترین
- روغن مایع نصف لیوان
- روغن جامد یا کره نصف لیوان
- نشاسته ذرت نصف لیوان
طرز تهیه :
همه ی اینا رو با هم مخلوط کنید و رو حرارت بزارید تا شکر حل شود و یکم قل بخورد نیاز به قوام اومدن ندارد .
شیرخشک نصف لیوان ( میتونید از مغازه های لوازم قنادی تهیه کنید ، مارک نیدو خوش طعمه ) آرد سفید شیرینی پزی یک و نیم لیوان روغن ها رو در یک تابه بریزید و وقتی داغ شد نشاسته و شیرخشک و آرد رو توش الک کنید و با حرارت متوسط مرتب هم بزنید وقتی به رنگ دلخواهتان رسید شربت رو که حتما باید داغ باشد کم کم اضافه کنید و و مرتب مخلوط کنید ، دیگه از اینجا به بعد فقط باید هم بزنید تا به غلظتی که دوست دارید برسد فقط دقت کنید که بعد از سردشدن کمی سفت تر میشود.