طرز تهیه رول بادمجان و کدو چیست ؟

0

در این بخش میخواهیم رول بادمجان و کدو را آموزش دهیم.

مواد لازم :

  1. 400 گرم گوشت چرخ کرده
  2. 1 تخم مرغ
  3. 1/2 لیوان آرد سوخاری یا پودر نان باگت
  4. 2 حبه سیر رنده شده
  5. 1 پیاز متوسط ( رنده شده )
  6. ادویه کوفته ( نمک ، زیره ، فلفل سیاه ، پاپریکا )
  7. 4 عدد کدو سبز
  8. 5 عدد بادمجان
  9. 3 عدد فلفل کاپیا
  10. 1.5 لیوان آب گرم
  11. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

 طرز تهیه رول بادمجان و کدو غذایی خوشمزه با بادمجان کتاب آشپزی مجله آشپزی ترفندهای آشپزی آموزش غذای مجلسی

طرز تهیه :

مواد کوفته را در کاسه مخلوط کنید ، حسابی آن را ورز داده به مدت 20 دقیقه در یخچال بماند ( اگر وقت داشتید می توانید بیشتر استراحت دهید ) . بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت نازک از طول برش دهید آنها را در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود .

کدو سبز و فلفل را به صورت برش های نازک خرد کنید ، سپس بادمجان ها را آبکش کرده و همه سبزیجات را در روغن سرخ کنید ، سپس کوفته ها را شکل دهید و بادمجان و کدو را دور آنها بپیچید ، تمام رول ها را کف ظرف فر کنار هم بچینید ، بعد سس گوجه فرنگی را بریزید.

روی ظرف را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه فرار دهید تا زمانیکه کوفته ها پخته شوند ، اواخر پخت گریل را روشن کنید ، کاغذ روغنی را بردارید تا روی رول های برشته شود .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.