طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت چیست ؟

0

کباب تابه ای مرغ و گوشت با برنج سه رنگ زعفرانی و سماق .

 مواد لازم : برای کباب تابه :

  1. گوشت چرخ کرده : 200 گرم
  2. مرغ چرخ کرده : 200 گرم
  3. پیاز  رنده شده : 2 عدد بزرگ ( آب پیاز را کامل بگیرید)
  4. زعفران : 2قاشق غذا خوری ( برای مرغ )
  5. پاپریکا : 1/2 قاشق چایخوری برای مرغ
  6. فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری برای مرغ و1/2 قاشق چایخوری برای گوشت
  7. ادویه گوشت : 1/2 قاشق چایخوری
  8. ادویه مرغ : 1/2 قاشق چایخوری
  9. زردچوبه : 1/3 قاشق چایخوری برای مرغ و 1/2 قاشق چایخوری برای گوشت
  10. نمک : 1/2 قاشق چایخوری برای مرغ و 1/2 قاشق چایخوری برای گوشت
  11. گوجه فرنگی برای کباب کردن : 3 متوسط
  12. برنج : 2 پیمانه
  13. زعفران : 4 قاشق غذا خوری
  14. سماق : 1/2 قاشق غذا خوری
  15. کنجد : 1 قاشق غذا خوری
  16. روغن : 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ طرز تهیه انواع کباب مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی آموزش غذای مجلسی

طرز تهیه :

بعد از مخلوط کردن گوشت و مرغ با ادویه هایی که بالا نوشته شده ، مخلوط گوشت و مرغ را خوب ورز دهید بگذارید ۱ ساعت در یخچال بماند و بعد به صورت نواری در ماهیتابه بچینید و با چاقو برش بزنید و بگذارید بپزد  و دو طرفش خوب سرخ شود.

همزمان برنج آب کشیده شده را به سه قسمت تقسیم کنید و به يك قسمت زعفران اضافه کنید و به قسمت دوم سماق و بگذارید قسمت سوم معمولی و سفید باشد ! بعد به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و بگذارید که دم بکشد .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.