طرز تهیه شیرینی گردویی با سس کارامل چیست ؟
شیرینی گردویی با سس کارامل یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خونگی است .
مواد لازم :
- پودرقند ۵۰ گرم ( الک شده )
- کره ۵۰ گرم
- روغن جامد یا قنادی ۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ اعدد
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر گردو ۳۰ گرم
- ارد قنادی ۱۳۰ الی ۱۵۰ گرم
- دارچین یک چهارم قاشق چای خوری تا یک دوم قاشق چای خوری ( قابل حذف هست ولی به نظر من خوشمزه ترش میکنه )
طرز تهیه :
پودرقند و روغن ها رو با قاشق خوب هم برنید و بعد با همزن برقی شروع کنید به زدن تا کاملا سبک بشه ، حالا زرده ، وانیل ، دارچین رو هم اضافه کنید به دور که زدید پودر گردو رو هم اضافه کنید و دوباره هم برنید.
در دو مرحله ارد رو اضافه کنید هم میتونید با هم ن بزنید و یا با قاشق هم بزنید تا خوب ترکیب بشن ، میزان ارد از ۱۳۰ گرم تا ۱۵۰ گرم متغیره ، بهتره مواظب باشید چون اگه اردش زیاد بشه شیرینی ترک میخوره و خشک میشود.
خمیرنهایی خیلی لطیف هست ، کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید ( نیازی به چرب کردن نداره ) بین نایلون فریزر یا کاغذروغنی خمیر رو باز کنید ، حالا اگه میخواید شیرینی رو بدون فیلینگ سرو کنید حدود نیم میل ضخامتشو در نظر بگیرید ولی اگه میخواید وسطش فیلینگی بذارید و دوتاشو روهم بذارید ضخامتشو کمتر در نظر بگیرید حدود ۳ میل ؛ مدت پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ، فقط قبل از اینکه تو فر بذارید ده دقیقه داخل یخچال استراحت بدهید .
شیرینی رو زمانی از فر خارج می کنید که زیر شیرینی یک مقدار رنگ گرفته ، از فر بیرون آوردید اصلا بهش دست نرنید خنک که شد میتونید تکونش بدید و از سینی خارجش کنید این شیرینی بدون مواد میانی هم به شیرینی خوشمزه ومناسب عید هست.
مواد میانی :
از شیرعسل کارامل شده استفاده کردم ولی از نوتلا و یا حتی شکلات آب شده و یا عسل گرم شده هم میتونید استفاده کنید ، ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری پر از شیرعسل رو داخل ظرف مناسب ریختم که بشه با قاشق همش زد ، بعد حدود 1 قاشق غذا خوری کره بهش اضافه کردم و روی حرارت متوسط هم میزنیم ، کم کم رنگش عوض میشود ، فقط از روی حرارت برداشتید سریع باید استفاده کنید چون خودشو سریع میگیره وسفت میشود .