طرز تهیه مرغ دودی مجلسی چیست ؟

0

مرغ دودی یکی از محبوب ترین مرغ هاست که با این که روی گاز پخته میشود بوی دود و زغال میدهد.

طرز تهیه مرغ دودی مجلسی مجله آشپزی کتاب آشپزی آشپزی ساده سریع نکات آشپزی جدید آموزش غذای مجلسی غذایی خوشمزه با مرغ آموزش غذای شمالی

مواد لازم :

گوشت مرغ چهار تکه

زعفران دمکرده نصف استکان

پیاز دو عدد

سس مایونز دو قاشق غذا خوری

ذغال دو عدد

پاپریکا فلفل نمک روغن زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه مرغ دودی مجلسی مجله آشپزی کتاب آشپزی آشپزی ساده سریع نکات آشپزی جدید آموزش غذای مجلسی غذایی خوشمزه با مرغ آموزش غذای شمالی

طرز تهیه :

در ابتدا مرغها را برش میزنیم و با زردچوبه و فلفل و پاپریکا و نمک مزه دار میکنیم و یک ساعت استراحت میدهیم ، سپس مرغها را داخل روغن از قبل داغ شده سرخ میکنیم .

پیاز ها را هم خلالی خرد کرده و در ظرف دیگری سرخ میکنیم و در آخر نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم در این مرحله که هر دو طرف مرغ خوب سرخ شد پیاز ها را نیز اضافه میکنیم و برای سس خورشت سس مایونز را داخل کمی آب همزده و به مرغها اضافه میکنیم خورشت که خوب جا افتاد زعفران دمکرده را هم روی مرغها میریزیم.

طرز تهیه مرغ دودی مجلسی مجله آشپزی کتاب آشپزی آشپزی ساده سریع نکات آشپزی جدید آموزش غذای مجلسی غذایی خوشمزه با مرغ آموزش غذای شمالی

یک تکه ذغال را روی شعله پخش کن خوب داغ میکنیم و یک ربع آخر پخت داخل ظرفی درون خورشت قرار میدهیم و کمی روغن روی ذغال میریزیم و در ماهیتابه را سریع میبندیم تا مرغها دودی شوند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.