طرز تهیه شیرینی سابله فررو روشر چیست ؟
شیرینی سابله فررو روشر یک شیرینی با طعمی عالی است که میتوانید در دو طعم وانیلی و نسکافه ای درست کنید.
مواد لازم :
خمیر شیرینی کاکائویی :
- ۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق
- ا تخم مرغ کامل
- ۱ زرده تخم مرغ
- وانیل
- ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ۱ قاشق غذاخوری پر کرم شکلاتی مثل نوتلا
- ۳-۴ قاشق غذاخوری پر پودر قند الک شده
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۲ پیمانه آرد قنادی
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
روکش شکلاتی :
- ۱۰۰ گرم شکلات
- ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
- فندق بوداده و خرد شده
روکش نسکافه ای :
- ۱۰۰ گرم شکلات سفید
- ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
- نسکافه به میزان دلخواه فندق بوداده و خرد شده
طرز تهیه :
برای خمیر شیرینی وانیلی همه مواد یکسان است فقط نوتلا رو حذف کنید و بجای پودر کاکائو ، همان مقدار آرد اضافه کنید البته میتوانید مقداری نسکافه هم اضافه کنید کره ، وانیل و پودر قند رو با همزن برقی بزنید تا یکدست شود بعد بقیه مواد بجز آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنید ، آرد و بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بشود که به دست نمیچسبد . اصلا زیاد ورز ندید یکدست شد کافد است.
خمیر رو استراحت نداده ولی اگه دیدید محیط گرمه و کره شیرینی دارد آب میشود و روی آن دارد شفاف میشود ۱۵ دقیقه داخل سلفون بذارید یخچال بین دو لایه سلفون ، به اندازه یک سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید .
در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه حدود ۱۰-۱۵ دقیقه با حرارت از پایین بپزید بین دو تا شیرینی ، نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگه بذارید یا مارمالاد دلخواه بعد برای روکش ، شکلات رو بصورت بن ماری حرارت بدید بعد روغن و فندق های بوداده و خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید و شیرینی ها رو داخلشون بغلطونید و بزارید روی توری .
مواد و بهتره یک ساعت بزارید یخچال بماند. برای روکش نسکافه ای ، شکلات رو بصورت بن ماری آب کنید و به اضافه و مخلوط کنید . مقدار نسکافه سلیقه ای است و میتونید کلا نزنید . بین شیرینی های ساده ، مارمالاد توت فرنگی یا غیره میتونید بزنید . میتونید از روغن جامد بجای کره استفاده کنید .