طرز تهیه کش لقمه چیست ؟

0

کش لقمه یکی از غذا های فست فودیه پر طرفدار است که میتوانید در منزل درست کنید .

طرز تهیه کش لقمه طرز تهیه فست فود خونگی آشپزی با فر مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی آموزش غذای خونگی آموزش غذای ایتالیایی طرز تهیه غذای فوری

مواد لازم:

  1. مخمر ( ازعطاری میتونید بخرید) یک قاشق غذاخوری
  2. شکریک قاشق غذاخوری
  3. آرددوپیمانه
  4. سس کچاپ
  5. پنیرپیتزا
  6. روغن زيتون يامایع دو قاشق غذاخوری
  7. نمک نوک قاشق غذاخوری
  8. آب ولرم برای مخلوط کردن بامخمر نصف پیمانه
  9. آب ولرم برای مخلوط کردن با آردبه میزان لازم

موادمیانی:

  1. مرغ پخته وریش ریش شده
  2. فلفل دلمه دوعدد
  3. قارچ 5 عدد
  4. نمک وفلفل سیاه و آویشن وپودرسیریا سیررنده شده
  5. رب گوجه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کش لقمه طرز تهیه فست فود خونگی آشپزی با فر مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی آموزش غذای خونگی آموزش غذای ایتالیایی طرز تهیه غذای فوری

طرز تهیه:

مرغ را آبپز کنید و ریش ریش کنید بعد قارچ تفت داده شده وفلفل دلمه نگینی ومرغ و سیررنده شده و فلفل سیاه و قرمز و پودرتخم گشنیز و زردچوبه را همگی باهم مخلوط و یک مقدار تفت دهید و در آخر یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه و پنج دقیقه دیگر میگذارید بپزد تا مزه ها به خورد هم بروند مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد زعفران به مقدار لازم خب ابتدا مخمر و شکر و آب روباهم مخلوط میکنید و سرش را میبندید و به مدت بیست دقیقه تو یک جای تاریک قرار میدهید تابه عمل بیاد .

بعد مخمر به عمل آمده و روغن و نمک و آرد رو با هم مخلوط میکنید و قاشق قاشق آب ولرم بهش اضافه میکنید تا یک خمیر بهمون بده بعد به سطح کار منتقل میکنید و ورز میدهید تا چسبندگی خمیر از بین بره هر چی آرد به خمیر تون اضافه کنید.

بعدا خمیر خشک تری دارید پس سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن از بین ببرید و اگه واقعا نیاز بود قاشق قاشق بهش اضافه کنید و هر بار چند دقیقه ورز بدین واگه چسبندگی نداشت دیگه آرد اضافه نکنید.

بعد خمیر رو داخل یه کاسه که از قبل با روغن چرب کردید بزارید روش رو بپوشانید و به مدت یک ساعت بزارید استراحت کنه بعد یک ساعت دوباره خمیر رو ورز دهید تا پف اضافه اش خارج بشود و به دو قسمت تقسیمش کنید و هر قسمت رو به شکل دایره با دستتان یا قالب کمربندی یا هر ظرف گرد دیگه پهن کنید و نصف خمیر روش رو سس کچاپ بزنید.

پنیر پیتزا و بعد مخلوط گوشتی وبعد آویشن و بعد هم یک لایه دیگه پنیر پیتزا بزنید و بعد از قسمتی از خمیر که خالی گذاشتیم رو برگردونید روی مواد گوشتی و دور تا دورش رو با دستتان خوب بهم بچسبانید تا موقع پخت مواد از وسطش بیرون نیاد اون سمت خمیری که قراره برگردونید روی موادگوشتی تون رو سعی کنید ضخیم تر باشد تا موقع برگردوندن خمیر تون خیلی نازک نشود.

بعد یک زرده تخم مرغ وبایه مقدار خیلی کم زعفرون مخلوط وروی کش لقمه رومال کنید و بعد هم با سیاه دانه یا کنجدروش روتزیین کنید و داخل فراز قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه ودمای ۱۸۰ درجه بزارید بپزد و دو دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روش طلایی بشود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.