طرز تهیه کوکی های کره ای شکلاتی چیست ؟

0

کوکی های کره ای شکلاتی این شیرینی دوبار پخته میشود تا نوتلا خودش را بگیرد و نچسبد و میتواند یک شیرینی مناسب برای عیدتان باشد.

موادلازم :

  1. 100 گرم مخلوط مارگارین و کره ( 50 گرم کره و 50 گرم مارگارین )
  2. پودر قند 50 گرم ( حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری )
  3. 15 گرم آرد ساگو یا تاپیوکا ( جایگزین آرد گندم هست )
  4. 2 قاشق غذاخوری شیر خشک قنادی
  5. نشاسته ذرت ۲۵ گرم ( حدود 2 قاشق غذاخوری )
  6. 1 عدد زرده تخم مرغ
  7. ترافل شکلاتی 15 گرم
  8. آرد 150 گرم ( 1 لیوان اگر خمیر هنوز نرم بود میتونید 25 گرم اضافه کنید )

طرزتهیه :

کره مارگارین و پودر قند را حدود 2 دقیقه با همزن بزنید . زرده تخم مرغ را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید . آرد را با کنترل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاد و در آخر ترافل را اضافه کنید و هم بزنید . خمیر را مابین دو کاغذروغنی یا سلفون باز کنید و یا کاتر قالب بزنید و بچینید در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و بزارید در توستر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه و در فر 150 درجه به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که 3/4 کوکی ها پخته شود بپزید سپس از فر خارج کنید .

طرز تهیه کوکی های کره ای شکلاتی شیرینی برای عید آموزش شیرینی خوشمزه آشپزی با فر کتاب آشپزی مجله آشپزی فوت و فن آشپزی

با سرماسوره شکوفه وسط کوکیها نوتلا اضافه کنید ، سپس دوباره با حرارت ملایم فقط در دمای 100 درجه به مدت 10 دقیقه بزارید تا کوکی ها پخته شوند .

نوتلا بايد به دمای اتاق رسیده باشد . بعد از اضافه کردن نوتلا و پخت دوم باعث میشود تا شکل نوتلا زیبا بماند . صبر کنید تا کوکی ها کاملا خنک شوند وبعد در ظرف نگه دارید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.