طرز تهیه کبه بلغور چیست ؟

0

کبه بلغور یک غذای لذیذ و جدید است که طعم عالیی دارد و سرشار از خاصیت است.

مواد لازم :

  1. یک پیمانه ارد بلفور
  2. گندم ۱/۲ پیمانه
  3. ارد سمولینا یک پیمانه
  4. آب داغ نمک به مقدار لازم
  5. ادویه کاری به مقدار لازم

مواد میانی :

  1. گوشت چرخ شده ۲۰۰
  2. پیاز متوسط یک عدد
  3. فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

بلغور و آرد سمولینا و ادویه و نمک تو ظرف گود ریخته یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم اگه دیدید خیلی سفته آب بیشتر بریزید و خوب مخلوط کنید سلفون بکشید و بزارید کنار تا یک ساعت مواد میانی پیاز خرد کرده سرخ میکنیم بد گوشت اضافه میکنیم خوب سرخ میکنیم و بد فلفل و نمک اضافه میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشود.

طرز تهیه کبه بلغور آموزش آشپزی جدید مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی آموزش غذای محلی آموزش غذای خونگی

خمیر کبه رو قبل از اینکه شروع به پر کردن کنید با دست حسابی ورز بدهید و بعد از اینکه مواد گوشتی خنک شد با مواد پر کنید و به شکل دایره های مرتب در بیارید ( با در قابلمه یا بشقاب یا کاتر ) مقدار زیادی روغن رو در طرفی ریخته روی حرارت بذارید تا داغ بشود. سپس کبه رو در روغن بذارید تا سرخ بشود یک طرف که سرخ شد برگردونید طرف بدی رو سرخ کنید میتونید کنارش با انواع سالاد نوش جان کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.