طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان بدون فر +عکس

0

ته چین یک غذای ایرانی از مخلوط برنج و مرغ است که بخاطر شکل و فرم زیباش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی هاست.

این غذای خوشمز با فرم مرغ و بادمجان هم در فر و هم روی شعله گاز با قابلمه می توان پخت که در زیر با هر دو روش آشنا می شوید.

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ

آموزش پخت ته چین مرغ طرز تهیه ته چین مرغ غذایی خوشمزه با بادمجان آشپزی با فر آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی نکات ریز آشپزی

مواد لازم 4 تا 6 نفر

● برنج آبکش شده: 4 پیمانه

● سینه مرغ: یک عدد

● پیاز: یک عدد

● بادمجان: سه عدد

● تخم مرغ: دو عدد

● ماست چکیده: یک پیمانه

● روغن مایع: یک پیمانه

● زعفران دم کرده

● زردچوبه، نمک، فلفل سیاه

● دارچین، پودر کاری و پودر هل

● گلاب

طرز تهیه

(1) ابتدا بادمجان رو طبق ابعاد زیر سرخ کنید و کنار بگذارید

آموزش پخت ته چین مرغ طرز تهیه ته چین مرغ غذایی خوشمزه با بادمجان آشپزی با فر آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی نکات ریز آشپزی

(2) حالا پیازها رو نگینی خرد کرد، وقتی سبک شد ، ادویه ها شامل؛ زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین و پودر کاری را بهش اضافه کنید.

(3) عطر ادویه ها که بلند شد ، مرغ هامون که بصورت نواری برش زدید را اضافه کنید سپس زعفران دم کرده رو هم ریخته و کمی تفت کنید .و در نهایت نصف لیوان آب را اضافه کرده و اجازه دهید 20 دقیقه با حرارت ملایم ، مرغ ها مغز پخت شود.

آموزش پخت ته چین مرغ طرز تهیه ته چین مرغ غذایی خوشمزه با بادمجان آشپزی با فر آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی نکات ریز آشپزی

(4) در این مرحله برای پختن برنج ، آب رو به همراه نمک بزارید جوش بیاد و برنجی که یکی دو ساعت خیس خرده را اضافه کنید

حتما وقتی برنج رو آبکش می کنید ، آب سرد بریزید تا فرآیند پخت آن متوقف شود

(5) تو ظرف بزرگی، تخم مرغ ، ماست ، زعفران و همینطور کمی گلاب و روغن را اضافه کنید و بعد از آن نمک ، پودر هل و مقداری دارچین را اضافه کرده و باهم مخلوط کنید سپس برنج آبکش شده و کاملا سرد شده را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا تمام برنج به مواد آغشته شود

(6) قابله را روی حرارت متوسط رو به کم قرار بدهید ، یک مقدار روغن ریخته و نصف برنج رو ریخته ، سپس مرغ و بادمجان رو بچینید و دوباره برنج را ریخته و با پشت کف گیر برنج را خوب فشرده کنید تا تهچین خوشگلتر و منسجم تری داشته باشد

(7) حالا به مدت 45 دقیقه اجازه بدهید با حرارت ملایم دم بکشد  و بعد حاضر است

نکات مهم

● برای تهچین برنج رو زودتر آبکش کنید و بزارید حتما سرد سرد شود و بعد به مواد تهچین اضافه کنید

● هل و گلاب تو تهچین سلیقه اییه ولی باید امتحانش کنید حتما .

● دارچین رو من همیشه به تهچین هایی که بادمجان دارن اضافه می کنم و فوق العاده میشه حتما امتحان کنید

● حتما قبل سرخ کردن بادمجان، تلخیش رو بگیرید، برای اینکار نمک بزنید و بعد از یکساعت بشورید، سپس خشک کرده و بعد سرخ کنید

● ماستی که تو تهچین استفاده می کنید اصلا نباید آبکی باشد

● اگه خواستین تهچین تو فر آماده کنید دمای 180 و به مدت 45 دقیقه کافیست

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.