طرز تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه

0

 در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ی حلوا مسقطی /مسقطی زعفرانی را به شما آموزش دهیم:

 

مواد لازم :

شکر : ۳ لیوان

آرد نشاسته ذرت یا نشاسته : ۱ لیوان

آب : ۵ لیوان

گلاب : ۱ لیوان

روغن : ۱ لیوان

هل آسیاب شده : ۱ قاشق و نصف غذاخوری

زعفران آب شده : ۱ استکان

گردو خرد شده

خلال پسته و بادام : به میزان لازم

حذف شرط: طرز تهیه مسقطی طرز تهیه مسقطیحذف شرط: طرز تهیه مسقطی شیرازی طرز تهیه مسقطی شیرازیحذف شرط: طرز تهیه مسقطی خونگی طرز تهیه مسقطی خونگیحذف شرط: طرز تهیه مسقطی زعفرانی طرز تهیه مسقطی زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خاص طرز تهیه دسر های خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر های مدرن طرز تهیه دسر های مدرنحذف شرط: آموزش پخت مسقطی آموزش پخت مسقطیحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزی

 

طرز تهیه :

در یک قابلمه تفلون , شکر , نشاسته ,آب , روغن و گلاب را باهم مخلوط می کنیم ….

با شعله بالا مرتب بهم می زنیم تا وقتی که به جوش اومد ….

شعله را کمی کمتر کرده و از این به بعد باید تایم بگیریم و قاشق بزنیم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت ….

مرتب باید هم بزنیم . بعد از نیم ساعت هل پودر شده را بهش اضافه می کنیم ….

زعفران آب شده را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که رنگش به دلخواه خودمون باشه ….

خوب که بهم زدیم و متوجه شدیم حلوا خیلی راحت داخل قابلمه به هم میخوره و از قابلمه جدا میشه کافیه ….

من تقریبا ۵۰ دقیقه بهم زدم ….

انواع مغزها را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا کاملا همه جاش یکدست مغز پخش بشه….

شعله را خاموش می کنیم

خیلی سریع درون ظرف مورد نظر ریخته و با پشت قاشق همه ی جای ظرف پخش می کنیم ….

کمی روغن کناره های ظرف رو میگیره که میشه با دستمال کاغذی از روی حلوا گرفت ….

خوب که خنک شد به اندازه و شکل دلخواه برش می دیم….نوش جان

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.