طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه رولت بادمجان را به شما آموزش دهیم ….
مواد لازم :
بادمجان : ۴-۳ عدد باریک
پیاز : ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
نخود فرنگی : ۳-۲ ق غ
رب : به مقدار لازم
ادویه و زرد چوبه و فلفل و نمک : به مقدار لازم
آبغوره : ۱ ق غ
فلفل دلمه : ۱ عدد
طرز تهیه :
۱ عدد پیاز را رنده کرده به همراه ادویه ,زرد چوبه , فلفل , نمک به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و ورز می دهیم و در ظرف را با سلفون می بندیم و به مدت ۱ ساعت یا کمتر در یخچال استراحت می دهیم .
بادمجان هارا با پوست شسته و به صورت طولی و به صورت برش های نازک می بریم و چند دقیقه ای در آب نمک می خوابونیم …..
بعد از حدود نیم ساعت بادمجان هارا آبکش کرده و رو پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا خوب آبش گرفته بشه ….
بادمجان هارا در روغن زیاد سرخ کرده و میذاریم خوب سرد شه….
به اندازه یک گردو از گوشت چرخکرده را برداشته و در یک سر بادمجان گذاشته و به ارامی رول می کنیم ….( می تونید گوشت چرخ کرده را گوله کرده و سرخ کنید ,که خیلی خوشمزه تر میشه…)
حالا در یک ماهیتابه ۱ عدد پیاز خرد شده را سرخ می کنیم و ادویه و فلفل و زرد چوبه و نمک را اضافه می کنم و بعد رب را اضافه کرده و تفت می دهیم ….
فلفل دلمه خرد شده و نخود فرنگی و آبغوره را اضافه می کنیم و به اندازه ۲ لیوان ( طوری که رول های بادمجونمون در آب غرق نشن) آب جوش اضافه می کنیم ….
رول ها را به آرامی در سس قرار داده و با حرارت خیلی کم می ذاریم بپزه …
این غذا با برنج سفید خیلی بی نظیره…
*هرچقدر بادمجان ها نازک تر باشه رول کردن راحتر و تمیزتر در میاد ….
*من گوشت چرخکرده اضافه رو به صورت گوله سرخ کردم و به سسم اضافه کردم …..
کارستان