آموزش طرز تهیه دسر جعبه انار + عکس
در این نوشته قصد داریم طرز تهیه دسر با انار آموزش دهیم .
- به پودر ژله انار : نصف بسته
- آب جوش – : یک لیوان
- آب سرد – : ۱ لیوان
- نشاسته ذرت ۱ : ۳ قاشق غذاخوری
- خامه : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۳ قاشق غذاخوری
- بیسکویت پتی بور وانیلی و کاکائویی : هر کدام ابسته بیسکویت
- نان روغنی : ۶ بسته
اگر مارک ستاک باشه یک بسته کافیه برای تهیه یک لیوان آب سرد – را به نشاسته اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا نشاسته حل بشه ، شکر رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم کنار میذاریم.یک لیوان آب جوش – رو به ژله اضافه میکنیم و هم میزنیم روی بخاری کتری قرار میدیم تا کاملا ذرات ژله حل بشه بعد از این که حل شد به مخلوط نشاسته اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به غلظت فرنی برسد چند قاشق از این مایه رو به خامه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خامه رو به مخلوط ژله اضافه می کنیم این کار را انجام می دهیم تا ژله نبره مخلوط می کنیم .
اجازه میدیم یک مقداری غلیظ بشه زیاد خامه رو نجوشانید چون میبره اجازه بدید یه مقداری کرم سرد بشه و از داغی بیفته ( اگر داغ داغ بریزیم کرم کمتر بین بیسکوییت ها قرار میگیره و از خوشمزگیش کم میشه و بیسکوییت ها روی هم سر میخورن و کرم بیرون میریزه ) بعد یک لایه بیسکویت یک مقداری ژله میریزیم ، بیسکوییت رو فشار ندید ، فقط روی ژله قرار بدید ، باز بیسکویت و ژله تا حدود ۵ الی ۶ ردیف این کار را انجام می دهیم از بیسکویت های نان روغنی برمی داریم یه مقداری کرم روی آن میریزیم و چهار طرف بیسکویت میچسبونیم میتونید با روبان تزیین کنید یا ساده باشه بیسکویت ها کاملا به پتی بورها میچسبه و دیواره جدا نمیشه بعد فضای خالی روی دسر رو با کرم پر می کنیم و با انواع میوه ها🍓🍒🍎🍑🍊🥭🍌 و خوراکی ها تزیین می کنیم امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید .
کارستان