طرز تهیه دسر کرم نارگیل زمستونی و خوشمزه

0

در این مقاله از طرز تهیه دسر کرم نارگیل زمستونی و خوشمزه می پردازیم.

هرچی از طعمش بگم کمه فقط خودت امتحانش کن ببین چقدر خوشمزه و دلچسبه

دسر کرم نارگیل

مواد لازم :

شیر دو نیم لیوان برای دسر

شیر نصف لیوان برای ژلاتین یا آب سرد

شکر نصف لیوان

پودر نارگیل آسیاب شده

نصف لیوان پودر ژلاتین

چهار تا پنج قاشق غذاخوری

( اگر ژلاتین ندارین یه بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان شیر مخلوط کنیدو بزارین روی حرارت کتری تا حل بشه و نصف لیوان از شیر مقدار اولیه کم کنید که دسر ببنده ) ترجیحا پودر ژلاتین باشه بهتره

خامه صبحانه یه بسته

نکته ها !! !!

XX حتما از تازه بودن ژلاتین مطمئن بشید

XX پودر نارگیل رو آسیاب کنید که درشت نباشه

XX خامه صبحانه رو روی حرارت غیر مستقیم یه کم گرم میکنیم

طرز تهیه :

اول پودر ژلاتین رو روی شیر یا آب سرد بپاشید بزارین روی کتری تا اسفنجی بشه پودر نارگیل رو آسیاب کنید تا پودر بشه شیر و شکر رو مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه خامه صبحانه رو با چند قاشق شیر مخلوط کنید بزارید روی حرارت کتری تا یه کم گرم بشه

حالا پودر نارگیل رو داخل شیر بریزید مخلوط کنید بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید در آخر ژلاتین رو اضافه کنید و مخلوط کنید قالب رو خیس کنید بزارید داخل فریزر تا یه کم یخ بزنه مواد دسرو داخل قالب بریزید و بزارید یخچال حدود هفت الی هشت ساعت ببنده و در آخر دورش با چاقو آزاد کنید و چند ضربه بزنید به کناره های قالب و به راحتی داخل ظرف برگردونید جهت احتیاط خیلی کم چرب کنید یا اگه از قالب درنیومد در حد چندثانیه در آب گرم قرار دهید ظرف سرو رو یه کم خیس کنید دراخر با پودر نارگیل کامل پوشش بدین و تزیین کنید

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.